Hvad skal jeg lave i dag, med 3 unger i huset?

Da jeg boede i Århus under min første barsel med Hjalte, elskede jeg barselslivet. Synes Århus har rigtig meget at byde barslende kvinder, så lidt vemodigt var det, da vi valgte at flytte til Vejle, da Jeppe var 1 måned gammel.

Jeg må dog indrømme at Vejle overrasker mig. Det kræver nok man er lidt mere opsøgende end i Århus, men der sker faktisk også noget i hverdagene her i Vejle. I dag skulle jeg have alle 3 unger hjemme, da jeg kun har Hjalte på 25 timer i børnehaven og da pinse mandag tæller for 5 timer, på trods af lukke dag, var jeg nødsaget til at holde ham fri, for at få timeantallet til at gå op. Jeg tænkte, at jeg derfor lige skulle se om der skete noget i Vejle i dag, så vi kunne få vores formiddag til at gå. Selvfølgelig var der noget, vi kunne bruge formiddagen på 🙂

Hvert år kommer der en strand nede på Nørretorv i Vejle og der var åbning af stranden her til morgen kl. 9.30. På trods af regn, valgte jeg, at vi da sagtens kunne tage afsted, der er vel kun noget der hedder dårlig påklædning, ikke? 😉 Så ungerne i regntøj og afsted med os.
Der er ikke mange børn ved stranden, da vi dukker op kl. 9.30, men til gengæld er der en masse pølsehorn og saftevand. Lige noget for drengene. Vigga valgte at sove sig fra herlighederne, hvilket egentlig passede os ganske udmærket. Hjalte var så heldig, at han fik lov til at klippe snoren over til indvielsen, så han var stolt.

Bagefter var der fri leg på stranden, hvor til der også hører et lille springvand til. Der er skovle, spande, vandkander og alt hvad der ellers hører til i en sandkasse og så er der fri leg for pengene. Derudover er der mulighed for at have madpakke med og sidde og nyde den ved de opstillede borde. Det er ikke mere end et perfekt sted. Vi har de andre år brugt stedet som “pause” sted, hvis der har været fint vejr og vi eksempelvis har nogle ærinder nede i gågaden. Man kan hurtigt få brugt 1 time dernede, hvor vi forældre kan slappe af mens børnene hygger sig.

Efterfølgende var der en klovn, som lavede ballondyr og underholdning inde i Midtpunktet. Her var der disket op med friske nybagte boller og juice. Så drengene fik lige en masse indenbors til blodsukkeret endnu engang 😉 Drengene nød underholdningen og de dyr han kunne lave. Moderen hyggede sig også med de voksne jokes han kom med i løbet af showet. Desværre vågnede Vigga pga. grinene og glade børn, så vi måtte videre, da vi havde lidt ærinder i byen 🙂

Det har været en fantastisk hyggelig formiddag på trods af regnen. Vejle har altså noget at byde på til børnefamilier! 🙂

Skriv et svar