Hæklet cardigan – gratis opskrift

Når jeg rigtig skal slappe af, så elsker jeg at tage hækletøjet frem. Desværre sker det bare mere og mere sjælendt, da jeg simpelthen ikke føler at jeg har tiden. Når børnene først er puttet og der er ro i det lille hjem, så orker jeg næsten kun at slænge mig på sofaen eller gå i seng. Heldigvis har Vigga det sidste stykke tid, været rigtig god til at sove om natten, så derfor har jeg også fået mere overskud til at tage hækletøjet frem, hvilket der er kommet nogle ret gode projekter ud af 🙂

Her i ugens løb kom denne søde sommerlige cardigan af pinden og jeg ELSKER den! Hun har allerede haft den på hver dag siden jeg fik den færdig i fredags. Den er rigtig praktisk i det her “sommervejr”, hvor der lige skal en trøje på, som ikke er for varm.
Garnet er fra søstrene grene. Var egentlig meningen at jeg skulle bruge garnet til at hækle puder til vores sofa, men så fik vi købt os en ny sofa. I lys grå (Ja spændende hvordan det vil gå med lys sofa og 3 børn :P), nå men nu synes jeg ikke den lyse grå passer til sofaen. Så hvad skal man så lige bruge 10 garnnøgler til i lys grå? To af dem blev derfor brugt til denne cardigan 🙂

Cardiganen er en gratis opskrift fra www.garngrammatik.dk og du kan finde den lige her. Jeg har hæklet den i str. 9-12 måneder med en hæklenål 4 i stedet for 4,5 og den passer perfekt til Vigga som bruger str 68-74 i tøj. Den er ret nem og simpel at lave, dog er der en rettelse til opskriften i kommentarerne, hvis du skulle have lyst til at begive dig ud i at lave den 🙂

 

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar