Det kan vi lige holde til 😁

Som før skrevet, så er jeg og børnene draget til på camping på Sydals, hvor mine forældre campere. Det er bare livet og specielt nu, når vejret er så gode ved os. I skrivende stund er Hjalte på legepladsen mens morfar (som har været så sød at tage fri i dag) vasker op. Vigga sover i klapvognen imens mormor sover med Jeppe inde i campingvognen. Så jeg nyder lige en halv times ro!

I formiddags tog vi på stranden. Drengene lavede sandslotte med morfar og mormor imens Vigga tog en lille lur i skyggen. Jeg nyder barslen, det er så dejligt, ar sådanne ting med en lille campingtur kan lade sig gøre, uden man først skal tage fri eller spørge om feriedage!

I aften tager morfar hjem, da han skal på arbejde i morgen. Mormor har taget en fridag mere, så jeg og børnene bliver her lige en dag mere, inden vi skal hjem til farmand.

Skriv et svar