Præsentation af os i tyttebærhuset 😊

Jeg tænker, det måske er en god idé lige at præsentere matriklens beboer ordentlig. Foruden tissemyrer i hobetal, fluer og edderkopper, så lever der faktisk også andre her i vores lille tyttebærhus 😊

Kort men godt, så bor vi i vores tyttebærhus nord for Vejle. Vi har selv bygget vores lille tyttebærhus i 2015, så til august har vi boet her i 2 år. Vi er tilflytter (som næsten resten af byen) fra Aarhus, hvor Thomas og jeg studerede. I Aarhus fik vi vores første barn, lille Hjalte, i 2012. Som så mange andre, ønskede vi mere plads, da vi atter stod for en familie forøgelse i 2014, samtidig med, at vi ville tættere på familien, som bor i det mørke Sønderjylland. Så valget blev Vejle. Stadig tættere på familien og dog alligevel langt nok væk 😉 Og her kunne vi købe hus uden at det skulle koste en halv jetjager. Nå men tilbage til min lille præsentation.

Thomas, min dejlige kæreste. Vi mødtes da vi gik på efterskole tilbage i 2003. Blev kærester og gik fra hinanden i gymnasiet. Fandt hinanden igen i Århus i 2010. Han er født i 1987, d 22 september (datoen er sjov, da det senere skulle vise sig, at blive en speciel dato, det kommer senere i indlægget). Uddannet ingeniør. Han er min klippe og jeg synes sku egentlig at vi har det meget godt. Desværre har han en ekstrem svaghed for fodbold. Men det lærer man at leve med. Han er typen der elsker at røre sig og generelt vil han helst have der er gang i den hele tiden (modsat mig). Men en god combi af os begge, tror jeg vi har fundet en middelvej.

Hjalte. Vores store dreng. Sød, omsorgsfuld og kærlig. Ekstrem social! Han fungerer bedst med mennesker omkring sig. Minder måske meget om sin far. Født i 2012, datoen er d 22 september (ja det er rigtig nok). Han er en god storebror og kan vidst betegnes som en meget nem dreng.

Jeppe. Vores mellemste dreng. Her er ordene vidst fræk, sjov og kærlig. Mega farsyg og et temperement der siger sparto. Han sov stort set ikke det første 1,5 år af sit liv og trives stadig bedst ved at sove inde hos mor og far. Alt skal helst være som det plejer hos vores lille Jeppe. Her kan der vidst drages store paralleller til sin mor 🙄 Kan I gætte fødselsdatoen i september? Ja han blev født på sin fars 27 års fødselsdag og sin storebrors 2 års fødselsdag 😂

Vigga. Vores nemme milde pige. Godheden selv og helt sikkert den nemmeste baby af alle dem der har været på matriklen. Men vi ved, at sådanne ting kan ændre sig 😜 Det var med et noget grinene ansigt, da terminen blev regnet ud, da vi ventede hende. Det var september….. d 16.9-16 havde jeg termin, dagen før terminen med Jeppe. Kan I gætte fødselsdagen? Den kloge vil nu sige d 22/9??? Men den aller klogeste vil sige, at dette er for usandsynligt! Dog ved alle, at en rigtig diva vil have sin egen dag. Så d 9/9-16, sagde hun Hej til verden ved en perfekt hjemmefødsel!

Så er der mig! Jeg er født april 1988 i det mørke Sønderjylland. Og her synes jeg det er skide svært at fortælle om sig selv. Men måske du bør læse beskrivelsen af Jeppe, så er I måske på sporet 😉

Som familie er jeg hjemmegående med Jeppe og Vigga imens storebror går i børnehave og far tjener penge til føden. Vi elsker at foretage os noget, så vi har ofte mange planer. Vi elsker at gøre gode køb, hvor vi kan spare penge. Det er nærmest blevet en sport, at vi aldrig køber ting til fuld pris (vi er vel jyder). Så ELSKER vi at rejse. Og et spændende eventyr venter på os over vinteren.

Men velkommen til, nye som “gamle” læsere.

Skriv et svar