Undtagelsestilstand i Tyttebærhuset

Denne sjove, glade nemme pige efterlyses!!

Der skal ikke herske tvivl om, at Vigga er en nem mild lille pige. I kan tro vi også værdsætter hendes gemyt, da vi roligt kan sige, at vi også har prøvet det modsatte.
Men de sidste par dage, ved jeg simpelthen ikke hvem der har taget Viggas milde rolige sind?
Det bliver til max to timers sammenhængende søvn om natten (hvis vi vel og mærket er heldige). Og så holder hun bare fest! Om der er noget der kan få hende til at sove videre. Niksen biksen….
Om dagen er vi heldige, hvis det bliver til 3 kvarters søvn….
Det er jo ikke kun den der manglende søvn, der er ved at drive mig til vanvid, det er lige så meget, at når damen så er vågen, så er hun jo ikke andet end utilfreds…

Så det er lige som, at vedkommende der har taget Viggas rolige sind også lige så stille begynder at tage mit? Synes virkelig det er svært lige pt at være rummelig over for både Vigga og ikke mindst Jeppe. Jeg trænger virkelig lige til en pause med en varm kop kaffe uden forstyrrelser.

Jeg fik ellers lige rost min måde at håndtere min manglende søvn på til Thomas i går. Men det var kun lige til jeg skulle skifte vognbane lidt uden for Århus, da vi kommer kørende i vores bil. Thomas siger følgende sætning: “Pas på bilen bag ved”. Og WUPTI Trine-mor i det røde felt: “Så bland dig dog uden om min kørsel” imens jeg lige får slået til rettet, som kvittere med et lille dyt. SÅ meget for rummelighed, haha….

Jeg må vidst bare konkludere undtagelsestilstand i det lille hjem.

Pt. ser det sådan ud, når jeg kigger ud. Må indrømme jeg havde håbet på 2 sovende børn samtidig i dag, men det er lige som den mellemste ikke er helt med på den idé…

Og sådan så det ud i badeværelset efter at Jeppe ville se om han kunne nå sin tandbørste… Hylden ligger der også et sted…… på gulvet….

Vi ses på den anden side af undtagelsestilstanden……….. 😉

Skriv et svar