Det der med septemberbørn, var det planlagt?

Det spørgsmål jeg nok oftest får, når folk henvender sig til mig er:

Var det planlagt, at I skulle have alle jeres børn i september?

Sætningen får mig til at smile, for I min verden kan man ikke planlægge børn og “bestille” dem til en bestemt måned. Eller vi kan i hvert fald ikke. Når det så er sagt, så har vi selvfølgelig været klar over, at sandsynligheden for at få septemberbørn selvfølgelig har været stor. I ved, det der med bien og blomsten og tidspunkt for undfangelse osv… 😉

Sagen er bare den, at det for os slet ikke var nemt at blive gravid første gang. Det kom fuldstændig bag på os, da vi ifølge statistikken, havde gode odds med vores kun 22 år (GISP det lyder også ungt nu når man skriver det 😉 ). Men en økobaby blev det alligevel til, lige præcis i den måned, vi havde besluttet os for at sætte “projekt baby” på pause. Så efter at have haft det dårligt på vores skiferie i januar, viste det sig, at der var en grund. Termin 25/9-2012 – født 22/9-2012

Hjalte ❤️

Af erfaring fra vores første graviditet, blev vi jo så enige om, at vi ikke skulle vente alt for længe med at prøve at få nr. 2, hvis det nu skulle blive en lige så lang begivenhed. Og før vi vidste af det, stod jeg med to streger på et toiletværelse på vores hotel i Vietnam. Nok nærmest i chok og aligevel så magisk! Jeg kan huske jeg gik tilbage til soveværelse, hvor Hjalte og Thomas sov i sengen. Puttede mig ind til Thomas og sagde med hviskende stemme, at Hjalte skulle være storebror. De lys i Thomas øjne glemmer jeg aldrig. Så kunne vores rejse til Vietnam ikke blive bedre. Men hov. Termin 17/9-2014 – født 22/9-2012

Jeppe ❤️

Så er der Vigga. Vi vidste vi skulle have en nr. 3 – på et tidspunkt. Men endnu en januar morgen, syntes jeg, at have det mærkeligt og fornemmelsen af, at det var noget større end lige omgangssyge sneg sig stille ind under huden på mig. En test kunne bekræfte, at det var noget større. En lille spire i maven. Før end vi på nogen måde havde kunne forestille os. Termin 16/9-2016 – født 9/9-2016 ved en hjemmefødsel. I kan læse vores ovevejelser omkring hjemmefødsel her

Hjalte og Vigga

Så nej, jeg havde aldrig i min vildeste fantasi tænkt eller planlagt at alle vores børn skulle fødes i september og slet ikke, at de to store skulle komme samme dag (og samme dag som farmand).

Det er spændende om vi holder traditionen. Vi venter spændt på januar 😉

2 comments / Add your comment below

    1. Hej Viktoria. Tusind tak for kommentar ☺️ Ja What are the odds? De har jo også fødselsdag samme dag som farmand. Så 3 fødselsdage på samme dag kan vi præstere 😉

Skriv et svar