UV-badetøj

uv tøj
– REKLAME – i samarbejde med Color Kids

Tja jeg ved ikke om man pt kan kalde det danske vejr for sommervejr? Men vi har sommerferie uanset hvad vejrguderne mener. Heldigvis prøver vi at få det bedste ud af hver en solstråle 🙂

Vi er så heldige, at alle vores børn er nogle rigtige vandhunde og derfor benytter vi hver en mulighed for at tage på stranden, når vejret er med os. I sommerhuset har vi 100 m til stranden og det er bare den lækreste børnevenlige strand. Er vi derhjemme, så bor vi heldigvis også tæt på stranden, både Tirsbæk strand og Albuen nord for Vejle ligger under 3 km fra os. Også forholdsvis børnevenlige strande. Så uanset om det er ferie eller hverdag, så er vi gode til at se, hver en mulighed for at komme til stranden.

uv tøj
Jeg synes derfor også det er rigtig vigtigt, at børnene har tøj på ved stranden, som beskytter dem mod solen mest muligt. Vi har altid brugt de typiske swimsuits med bukser og t-shirt i et, men ift. at vi er så meget udendørs som vi er, så har jeg længe ønsket noget badetøj med høj uv-filter og med langeærmer. Lange ærmer har for mig været vigtigt i år, da jeg synes vi var udfordret sidste år med de korte ærmer ift. solen. På trods at solcreme, havde især Hjalte, en tendens til at blive rød på armene.


I år har vi fået æren at prøve Color Kids badetøj til Hjalte. Det opfylder mine krav med lange ærmer og et højt uv filter på 50+. Samtidig er det mega lækkert mens det også er pænt. Hjalte er desuden helt vild med de piratfisk som er motivet på dette uv-badetøj. Derfor tog det os heller ikke længe, før vi selv bestilte et magen til sæt til Jeppe. Tøjet kan købes på Colorkids.

Min og andres anmeldelse af Colorkids badetøj kan læses hos momstertest

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar