Kæresten gæsteblogger: Ét tilbageblik på ferien

Min kæreste har overtaget dagens blogindlæg, hvor han fortæller om hans ferie. Tag godt i mod ham 🙂

3 ugers “ferie”

Lyder det ikke skønt? Nu er de dog snart gået. De fleste tænker sikkert, når de læser ovenstående overskrift: “Ej hvor lækkert” og får associationer til kolde fadøl, vækkeur der ikke ringer, solsenge, badetøj, måske et enkelt praktisk gøremål og andre dejlige ting.

Med rollen som far i en familie med tre unger og en kæreste der skal holdes igang, er der dog langt fra disse associationer til virkeligheden.

Vigga – verdens bedste baby til at rode

Først vil jeg gerne sige, at jeg har haft en fantastisk sommerferie. Jeg vil naturligvis ikke bytte den med 2 uger på en eksotisk badestrand under en parasol med iskolde fadøl afhentet fra poolbaren som kunne nydes uforstyrret, med dertilhørende all inklusive, hvor luksuslegemet bare skal bevæge sig til buffeen hver 4. time. (Ja okay, måske jeg godt lige kunne lokkes til det et par timer eller 12)… Så det er helt sikkert et bevidst valg at vi, som før skrevet på bloggen, har afholdt sommerferie i Danmark de sidste 3 uger under de meget “sommerlige” forhold. For hvem gider 30 grader, pool, solskin, at få maden serveret, sengen redt og tanket op på D-vitaminkontoen?

En almindelig feriedag herhjemme er typisk startet inden 6.30. Vores mindste har åbenbart besluttet at sove længere middagslure i stedet for at sove længe om morgen. Herligt – Hvem gider også sove længe, når man har ferie?

Husstandens solseng har jeg benyttet en gang i løbet af sommeren – EN GANG! Tidligere somre, har jeg sovet formiddagslure, middagslure og eftermiddagslure (nogle dage alle tre.) på den med en iskold bajer serveret af “fruen”, ved min side. Men med 3 unger, masser af aktiviteter og pivringe sommervejr har den ikke lidt overlast udover, at den knirkede den ene gang den blev foldet ud.

Til gengæld har jeg nydt godt af, at jeg altid har haft noget at give mig til, så som at løbe på toilettet med vores mellemste som netop er blevet “renlig”, rydde op, lave mad, rydde op igen osv.. Endeligt har “fruen” bestilt udførelse af et et utal af praktiske gøremål bl.a. smørelse af vores havedør, som jeg efter færdiggørelse af dette indlæg hellere må få gjort for at sikre husfreden.

Men alt i alt en dejlig ferie med masser af fart på.

I morgen er det (heldigvis) hverdag igen. Så kan jeg atter efterlade min mobil på min plads og søge frihed og fred 10 min. ved firmaets kaffemaskine eller sidde uforstyrret på toilettet, så længe jeg har samvittighed til..

Følg med på Instagram: septemberborn3

3 comments / Add your comment below

  1. Haha, sikke et dejligt indlæg! Håber ikke det var alt for slemt med alle de gøremål. Så kan du trøste dig med, at der trods alt stadig er 4-5 måneder til juleferien 🙂 KH Esme

  2. Hvor er det godt skrevet Thomas. Vi henter lige drengene et par dage, så er det med at få lavet nogle af jeres gøremål ❤️Knus Ingelise

Skriv et svar