Der er drøn på i Tyttebærhuset for tiden….

og det er også derfor her er så stille på bloggen.

Jamen hvad vi går rundt og laver, siden der er drøn på?

Kender I det, at man nogle gange kommer til at tage munden for fuld? Det er lige netop det jeg er kommet til at gøre lige for tiden….

Sidste uge påbegyndte jeg i en netværksgruppe for borgere og pårørende ramt af tumor i hjernen. Det er frivilligt arbejde og mega spændende. I og med jeg går herhjemme, har jeg virkelig stadig brug for at blive udfordret på min faglighed og viden. Så da jeg blev spurgt om jeg var interesseret i at være en del af teamet bag denne netværksgruppe, kunne jeg ikke sige nej.

Samtidig med det, har jeg også sagt ja til et andet frivilligt projekt. Dette er også en netværksgruppe, men her er målgruppen børn og unge, hvis forældre er ramt af en hjerneskade.  Så jeg må sige, at jeg synes kalenderes er fyldt op.

Har derudover lovet min gamle arbejdsplads at lave et oplæg til personalemødet omkring borgere ramt af hjerneblødning/blodprop i hjernen og deres pårørende. I det store og hele tager det udgangspunkt i mit speciale og omdrejningspunktet er oplevelsen af støtte fra sin ægtefælle. (Du kan forresten læse min artikel omkring emnet lige her, hvis du skulle være interesseret). Så her er jeg i gang med at lave powerpoints og finde ud af, hvad jeg helt nøjagtigt vil fortælle, hvilket faktisk kræver en del tid.

Jeg er også de sidste par måneder begyndt i fitness sammen med en veninde. Dette gør vi når ungerne er puttet om aftenen. Det er virkelig rart at komme afsted og få brugt kroppen og samtidig lige komme væk herhjemme fra.

Og så må jeg jo slutte af med, at vi stadig også bruger en del tid på Hjalte og hans brækkede arm. Han har heldigvis fået gipsen af, men vi går stadig til kontrol på Kolding Sygehus jævntligt og det kræver jo også tid og planlægning.

Og så har jeg jo også lige de kære søde dejlige børn fra sådan ca. 7.30 – 16.45 hver dag. Så ja, lige nu mangler jeg VIRKELIG timer i døgnet, for at få det hele til at køre rundt… Og det er netop derfor I oplever stilhed her på bloggen.

I dag har dog været en stor dag. Det synes alle forældre vidst, når det virkelig går op for en, at ens afkom er ved at være stor. Hjalte er nemlig smuttet på koloni med børnehaven. Sagde farvel til ham i morges og regner først med, at han er tilbage i Tyttebærhuset fredag eftermiddag. Det var en glad og spændt dreng jeg sendte ud af døren i morges. Det skal helt sikkert nok blive en rigtig god tur for ham.

Jeppe, Vigga og jeg har bare hygget herhjemme i dag. Vigga sov ikke en særlig lang formiddags lur, så jeg udnyttede at begge unger var vågen samtidig. Normalt er de kun vågne samtidig når de spiser og så om eftermiddagen, men i dag var en undtagelse, så vi greb cyklen og cyklede i Plantorama. Plantorama ligger ikke så langt fra os, så Vigga og Jeppe kom i cykeltraileren og afsted med os. Jeppe ELSKER at være der, da der både er blomster, dyr og ikke mindst en Postmand Per bil.  Nu sover de begge i barnevognen uden for og jeg nyder at de sover samtidig, så jeg lige kunne få lavet en opdatering herinde.

 

Jeg satser også på, at min bedre halvdel snart kommer på banen med endnu et indlæg. Hvad siger I til det? Hvis du ikke har læst hans første indlæg, så kan det læses lige her.

Skriv et svar