Momsterliv: Du herlige fredag (1. september)

– Indeholder reklame – i samarbejde med HappyHello

Så kører vi endnu en måneds momsterliv. I kan læse forrige måneds momsterdag lige her.

Fredage er ikke mindre end den dag, du kan være sikker på, at børnene i Tyttebærhuset IKKE glemmer. Der bliver spurgt flere gange ugentlig om, hvornår der er fredag. Og kodeordet er FREDAGSSLIK!!! Dermed tror jeg også, at ordet fredagsslik bliver sagt mere end 100 gange i løbet af dagen, for hvornår er det nu lige vi skal have fredagsslik? Og så er der altså lang tid til efter aftensmad 😉

Således vågnede midterbarnet Jeppe til det største smil, da det gik op for ham, at lige netop dagen i dag er fredag. Han ELSKER fredage, for ikke alene er der fredagsslik som gør dagen god, men fredage er også lig med legestue dag.

Normalt sørger jeg for at aflevere Hjalte i børnehave fredag morgen, for derefter at køre direkte i legestue med Jeppe og Vigga. I dag har Hjalte dog være på koloni, så jeg begav mig på gåben ned til legestuen. Jeppe ELSKER legestuen. Jeg kan virkelig mærke han er blevet mere social med andre børn, der er sanglege og ikke mindst en masse legetøj. Men jeg må også indrømme, at der bestemt også er andet der trækker. I legestuen må man nemlig gerne få rugbrød med pålægschokolade! Og det er bare en fest, hvormed der efter sanglegene altid følger følgende sætning med: “Hvornår skal vi spise”. Så ja! Fredag er vidst den sejeste, fedeste og dejligste dag på hele ugen.

legestue
Skal måske overveje at fjerne mærket fra Jeppes hjemmesko? 😛

Vigga sov længe til morgen, så jeg har i dag prøvet at trække hende til kun en lur. Så begge børn blev puttet på vej hjem fra legestuen i søskendevognen. Det giver altså noget mere luft herhjemme, når begge børn sover samtidigt og ikke hele tiden forskudt. Men det lykkedes og jeg fik brugt to timer på at lave oplæg til på tirsdag, hvor jeg skal “undervise” min gamle kollegaer.

Baby jogger city mini double
To sovende unger på vej hjem fra legestue

Hjalte skulle hentes i børnehaven kl. 14.20, hvor de ville ankomme efter koloni. Institutionen forventer at der er en voksen til at hente barnet når de ankommer med bussen hjem fra koloni, hvilket jeg er fuldstændig enig i! Men det kunne bare ikke være et mere åndsvagt tidspunkt. Midt i ungernes lur. Men ja, det er bare svært at tilgodese alles behov. Så efter jeg lige fik lavet lidt oplæg, måtte jeg atter på gåben med søskendevognen hen i institutionen for at hente Hjalte, da ungerne stadig sov.

Hjalte havde haft en rigtig god tur og må også indrømme, at vi har hygget os herhjemme på matriklen mens han har været afsted. Troede egentlig ikke der var så meget forskel på at have 2 eller 3 børn. Men det har disse dage da godt nok lige gjort mig klogere på 😉

På gåben hjem fra børnehaven

Da vi kom hjem efter at have hentet Hjalte, har børnene brugt tid ved køkkenbordet. Vi modtog nemlig en pakke forleden dag fra HappyHello. Den pakke har virkelig holdt os beskæftiget de seneste dage, da den har været proppet op med dejlige sager til drengene. Både kreative, praktiske og ikke mindst lærerige ting. Den pakke jeg modtog, havde jeg bestilt til Jeppe på snart 3 år og derfor indeholdt pakken også ting målrettet hans aldersgruppe. Man kan modtage forskellige pakker alt afhængig af køn og alder på sit barn og I kan læse mere om konceptet her. Du kan også læse min og mine medbloggeres anmeldelse på momstertest.

Indholdet i HappHello pakken
Jeppe lærer om tal
Hjalte spiller domino

Nu er fredagsslikket spist og børnene er puttet. Thomas er smuttet ned Down Town Vejle for at se fodbold med en kammerat. Jeg skal bare flade ud i sofaen 😉

Skriv et svar