September måned du er vild!

Kan godt være hun ser glad ud, men det er hun IKKE 😛

September måned er vild! På mange måder! Ud over, at vi har 4 fødselsdage der skal fejres på under 14 dage, så er det en måned med alt for mange planer og praktiske gøremål. Jeg føler egentlig, at jeg lever meget fra dag til dag, for jeg mister helt pusten af, at se frem i kalenderen.

På lørdag fylder Vigga 1 år! Det er så vildt! Total kliché, men jeg fatter ikke, hvor det år er blevet af. Jeg synes, at for hvert barn der kommer i huset, jo hurtigere flyver tiden afsted. Når jeg tænker et år tilbage, så står disse dage bare så klart. For netop i dag, begyndte jeg at få en gisning om, at der nok var en fødsel under opsejling. Der var solskin, mega varmt og jeg var en hormon præget bombe, med knap så meget overskud. Lyder det ikke spænende? Hvis du vil høre mere, kan du læse min hjemmefødselsberetning lige her.

Så på lørdag skal Vigga fejres. Det bliver bare den nærmeste familie, så vi bliver ikke så mange. Vi har inviteret på brunch og så skal vi bare hygge. Thomas og jeg skal i byen fredag aften, så jeg håber, at vi for engang skyld er fornuftige og ikke tropper hjem alt for sent. Vi er nemlig alt for gode til at blive grebet af stemninger, når vi er nogen steder 😉 Men nu skal vi jo have gæster dagen efter. Efter gæster lørdag smutter jeg til en venindes 30 års fødselsdag i Skanderborg. Så jeg må sige, at der er gang i den i Tyttebærhuset i weekenden.

Men generelt er september bare vild. Vi fylder den ud med “spændende” ting som bl.a.:

 • Undervisning af kollegaer – tjek
 • Tjek af Hjaltes arm – tjek (ALT ER GODT og han skal have opereret søm ud i nov)
 • Ørelæge af tre unger – tjek (Vi er indehaver af 3 stk ørebørn, yihaaa)
 • Vigga dræn (Det ene dræn er faldet ud og der er væske på det)
 • Netværksmøder 4 stk
 • Tandlæge af de to ældste
 • 3, 5 og 30 års fødselsdags fest
 • Legoland med gode venner
 • 1, 3 og 5 års lægeundersøgelse
 • Bestyrelsesmøde i institutionen
 • En tur i legeland
 • Træning

Der er MANGE MANGE flere punkter.

Og så er det jo også september måned, hvor jeg sådan er helt rigtig officielt hjemmegående 🙂 Min ansættelse udløb her 1/9, så nu er jeg “fri”. Mega ambivalent. Dejligt at være hjemmegående, men også spændende, hvad fremtiden nu vil bringe.

September
Der var engang jeg lovede mig selv, at mad kun hørte til bordet. Så fik jeg barn nr. 3……….

Men jeg lever stadig. Eller, lige nu føler jeg nok mere en nær død oplevelse. Jeg er syg og har det virkelig dårligt… Er selv med alle 3 unger hele dagen og jeg kan slet ikke lige rumme det. Heldigvis var Thomas så sød at tage til ørelæge med ungerne i morges og tog så på arbejde bagefter. Så herhjemme er der undtagelsestilstand. Drengene må se alt det fjernsyn de vil og spise alt det de vil. Jeg har rygrad som en regnorm i dag. Jeg gør alt for, at jeg bare kan have lidt fred og så få diskussioner så muligt. Så lige nu kører både fjernsynet med Ramasjang, Hjalte har erobret Ipaden og Vigga sover. Og jeg håber, naivt, at resten af dagen vil fortsætte med ro og idyl :p Længe leve livet som hjemmegående…… Min chef tillader ikke 1. sygedag…. Bitch…

Drengene ser iPad
Drengene nyder min sygedag. Der er nemlig ubegrænset adgang til iPaden 😉

 

 

 

3 comments / Add your comment below

 1. Jeg synes det er så hyggeligt at følge med her!
  Mig og mine 3 yngre søskende + mor og stedfar har fødselsdag i september, så jeg kender alt til det ræs fra børnenes synsvinkel 😀

  Det er lidt (læs; fucking mega meget) sejt klaret af dig!

  En masse lykønskninger herfra og tillykke med at være blevet hjemmegående – det skal nok blive SÅ fint :*

  1. Hej Viktoria
   Tak for din søde kommentar <3 Den varmer sku lige mit hjerte 😉
   Wouw I overgår da vidst roligt os mht. fødselsdage i september… Det er da helt vildt!
   Så kender du vidst alt for godt til fødselsdagsræset og så har du vidst også nok at se til her i september? 😉

Skriv et svar