Viggas 1 års fødselsdag

Så rundede mindstepigen 1 år i går. Rent følelsesmæssig, synes jeg det var lidt hårdt, det der med at hun blev 1 år. Ikke fordi jeg går rundt og er Tudemarie når mine børn har fødselsdage. Men det var hårdt i går, fordi det formegentlig også er den sidste 1 års fødselsdag vi skal holde her i Tyttebærhuset. Lige præcis dét gjorde, at jeg var lidt rørt. Det der med, at alt nok er sidste gang.

Da vi kunne høre Vigga var vågnet i går morges, besluttede Thomas og jeg at gribe fat i flagene, smutte ind til Vigga og synge fødselsdagssang. At se hendes udtryk, da hun så os to voksne stå og smile, synge og flagre, var næsten en video værd. Hun lignede mest en, der synes vi var godt og grundig mærkelige i hovedet. Men fødselsdagssang, den skulle hun nu have.

Drengene stod op lige efter og vi fik alle spist morgenmad. Vi havde inviteret gæster til brunch kl. 10, så formiddagen var noget hektisk. Heldigvis har vi de bedste genboer, som børnene ELSKER at være hos. De tilbød at tage børnene fra kl. 8, så vi kunne få stillet det hele an. Det er så fantstisk, hvordan vi her på vejen hjælper hinanden, når vi har brug for det. Det gør altså bare hverdagene noget nemmere.

Men da gæsterne kom sov fødselaren selvfølgelig. Forældrene havde ikke lige tænkt på sovetider, dengang der blev inviteret til fødselsdag. Til gengæld kunne vi da sidde forholdsvis i fred og nyde noget lækkert mad 😉 Og det er vel heller ikke så dårligt?

Vi havde en skøn dag i familiens tegn og synes det er vildt, at vi de næste 13 dage har børn på 1, 2 og 4 år 😛

Jeg sluttede aftenen af i Skanderborg til 2 x 30 års fødselsdag hos en veninde og hendes mand. Så jeg er godt træt i skralden i dag og har vidst set mere ligbleg ud en sprutlet af energi i dag. Til gengæld havde jeg både en sjov og hygge dag og aften i går 🙂

30 års fødselsdag

I morgen starter endnu en uge. Jeg starter ud med at tage alle ungerne med til tandlæge i morgen. Onsdag skal Vigga have lagt dræn igen. Ved ørelægen i torsdags blev der konkluderet væske på ørerne og drænene hoppet ud, så måske det kan forklare vores evige kamp med at få hende til at sove, hvilket egentlig har stået på de sidste mange uger. Så vi satser på at det hjælper hende at få lagt dræn.

God søndag aften

 

Skriv et svar