Fantastisk fredag

Sådan en fredag som i dag hører helt sikkert til en af de bedste. Det er sådan en dag, hvor jeg virkelig føler, at vi både i Danmark men også i min lille familie er så mega priviligerede. Det er sådan en dag som i dag, hvor beslutningen om at være hjemmegående giver så meget mening. Følelsen af lykke, som bare bobler i maven.

Hjalte besluttede sig for i går, at han ikke ville i børnehave i dag, men at han ville med Jeppe, Vigga og jeg i legestue. Det fik han selvfølgelig lov til, da der også er andre børn i legestuen på hans alder. Vi tog afsted 8.30 da jeg var på gåben og drengene ville cykle derned. Vi har små 2 km ned til legestuen. Når jeg går derned med Vigga i klapvognen og drengene cyklende foran i højt humør, har jeg den der følelse af lykke. Jeg minder mig selv om, at vi er så skide priviligerede. Tænk at alternativet ville være at børnene var i institution og jeg på arbejde. Der ville jeg nok ikke få samme lykkefølelse som jeg har i det øjeblik jeg hører drengenes latter og glæde.

Efter legestue cyklede Hjalte hjem og de to små tog sig en middagslur i klapvognen. Det var ikke længe Jeppe sov i klapvognen, så han kom med ind til Hjalte og jeg. Der gik dog ikke længe før han sov videre på skødet af mig. Det er godt nok længe siden jeg har prøvet det sidst.

Da Vigga vågnede, fik vi spist pandekager og så havde vi besluttet os for, at vi skulle uden for i det gode vejr. Drengene fik vasket deres cykler – noget de elsker at gøre. De fik cyklet, spillet bold og leget. Thomas kom hjem 15.30, hvor nabobørnene også kom ud. Og sådan fik vi brugt eftermiddagen udendørs.

Da aftensmadstid nærmede sig, spurgte jeg Thomas om vi ikke skulle droppe svinefiléen og kartoflerne i køleskabet og så lave snobrød og pølser. Det var han heldigvis frisk på.

Så jeg fik lavet snobrødsdej. Drengene fik tændt op i bålet. Det er bare så skide hyggeligt! Nabobørnene var med til at lave snobrød og hold op hvor børnene hyggede sig. Jeg elsker når vi nogle gange prøver at lade os styre af lysten frem for alt det planlagte.

Dagen i dag har været SÅ fantastisk. Og nu har vi heldigvis svinefilé og kartofler til i morgen 😉

Skriv et svar