Cykelstol – what to choose?

Reklame – i samarbejde med Thule

Thomas og jeg elsker at bevæge os fra A til B. Det bedste er, hvis vi kan bruge vores kroppe til at transportere os, da vi således også får noget motion samtidig. Det er win win i sådan en travl hverdag med børn. Vi har “kun” én bil. Thomas kan heldigvis cykle til og fra arbejde. Nogle gange skal han bruge bilen, når han skal til møde rundt i landet. Dvs., at en af os næsten altid bruger en cykel på daglig basis.

Da vi cykler en del, er det derfor også vigtigt for os, at vi kan have børnene med. Vi har derfor en cykeltrailer med plads til to samt cykelstol, som virkelig trænger til at blive skiftet, da vi købte den i sin tid, da Hjalte var helt lille. I den forbindelse har vi været så heldige, at vi må teste Thule Yepp Maxi cykelstol.

Vores nye cykelstol

Vi har egentlig mange krav til en cykelstol. Flere end vi egentlig havde regnet med, da vi begyndte at snakke om, hvilken cykelstol vi gerne ville have. Det er bl.a. vigtigt for os, at alle tre børn har mulighed for at sidde i cykelstolen. Dvs. at den også skal kunne passe Hjalte på knap 20 kg. Derudover skal den være sikkerhedsmæssig god. Det er også vigtigt for os, at den ene kan aflevere i institution, tage cykelstolen af og så den anden hente. Således slipper vi for at cykle rundt med en cykelstol bag på cyklen som ikke bliver brugt. Mega smart.

At vi får lov til at teste Thule Yepp Maxi cykelstol passer perfekt, da den faktisk opfylder alle vores krav til en cykelstol. Og så er den endda bedst i test hos TÆNK.

Så jeg glæder mig til at teste cykelstolen det næste stykke tid. Specielt om det er bøvlet at skifte mellem størrelsen så alle børn kan bruge den, uden det kræver for meget omjustering hver gang, et nyt barn skal bruge den.

Så er vi klar til at teste

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar