Flytur og Bangkok Day #1 Jetlag, opkast og en tur til vagtlæge

Vi er velankommet til Bangkok. Velankommet på den måde, at vi er landet og tjekket ind på vores hostel. Men der har været langt her til. Rigtig langt.

Ovenstående billede er taget i Billund Lufthavn lige inden afrejse. Kan godt være vi ser glade ud. Virkeligheden er bare den, at vi er TOTAL smadrede. Allerede inden afrejse.

Kan I huske jeg skrev en indlæg omkring om vi mon ville komme afsted på vores drømmerejse pga sygdom? Skæbnen ville den, at Hjalte natten til mandag, 24 timer inden afrejse, får det dårligt. Kaster sig rundt med smerter i maven. Da kl blev 4.00 tager Thomas og Hjalte til lægevagten. Vi er simpelthen bange for han har blindtarmsbetændelse. Dette blev heldigvis afvist. Næste dag liver han lidt op. Til aften kaster han op på McD og igen inden sengetid. Der går faktisk en voksen til ham hele dagen, så vi er lidt pressede ift pakning.

Vi har fået grønt lys fra to læger i løbet af dagen til at tage afsted. Så den plan bibeholder vi. Men på ovenstående billede har vi sovet max 6 timer de sidste 48 timer og kl er 5.00 om morgenen. Så en lang flyvetur med 2 mellemlandinger og en knap så frisk 5 årige dreng kunne vi faktisk slet ikke overskue!

Kan huske at have læst, at det vigtigste råd inden sådan en lang flyvetur er at være udhvilet! Haha!! 😂

Men den korte version er, at vi nåede frem. I god behold. Men flyveturen var lang! Men alligevel syntes vi, at turen gik bedre end forventet!

Da vi ankom til vores hostel kl. 12.00 kunne vi først tjekke ind kl 14.00. Altså om to timer. Men da hun så os stå der, kunne hun vidst godt se, at vi var noget pressede. Så hun smilede sødt og sagde, hun ville gøre alt for at vores værelse var færdigt om en halv time.

Vi fik en middgslur. Aldrig har jeg sovet så hurtigt og så godt på sådan en STEN hård madras.

Natten gik sådan, at Jeppe sov fra kl 21-11.30. Os andre var vidst vågen det meste af natten. Og kunne slet ikke finde ro.

Aften hygge på vores hostel

På trods af det, har vi alligevel nået at besøge grand palace og sejlet med longtail boat. Og nu håber vi alle på en god nat, så vi kan vågne friske i morgen tidlig. Dagen i dag har været ren overlevelse. Men vi klarede den 😊

 

Grand palace
Grand palace
Brødre i Grand Palace

På sejltur
Og der lever åbenbart krybdyr i Bangkok. Drengene var fascinerede

 

Skriv et svar