Bangkok #day 3 – At ændre sine planer

Billede fra central World

Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive, at vi var kommet over sygdom og at alt så meget bedre ud end sidst jeg lagde et indlæg op. Sandheden er bare den, at siden sidst har Vigga præsteret at have 39.6 i feber og holde os vågen til kl 4.00. Så det der med søvn, er faktisk noget vi slet ikke kender til efterhånden… Men sjovt nok, synes jeg vi begynder at vende os til den begrænsede mængde søvn.

Heldigvis er Vigga i bedring i dag og vi har prøvet at holde hende vågen, så hun ikke får lavet helt om på dag og nat. Heldigvis har drengene fanget den nye rytme.

Men da vi vågnede i morges og havde holdt resten af vores hostel vågen det halve nat, fordi man kan høre ALT, besluttede vi os for at ændre planer. Det var meningen vi skulle have blevet en dag mere, men på trods af, at vi havde betalt, var vi desperate efter en anden løsning. Vi syntes ikke det var holdbart for nogle af os. Vi trængte til mere ro og mere privatliv.

Efter at have surfet lidt på nettet, fandt vi et hotel. Det eneste krav der var fra drengene var selvfølgelig at der skulle være svimmingpool. Så inden vi havde set os om, havde vi checket ud fra vores hostel og sad i en tuk tuk på vej på nyt hotel!

Og Gud, hvor var det den rigtige beslutning for os. Her har vi primært brugt dagen ved poolen. Drengene har hygget sig og elsket at bade.

Til aften har vi været til Night market. Fået købt en taske hver til drengene, så de selv kan transportere deres indkøbte legesager!

Vi har godt kunne mærke, at vi er kommet til en anden del af Bangkok. Dette hotel ligger meget mere turistet frem for vores hostel. Gaden er fyldt med massagesteder, hvor de sidder sådan ca 15 Thai’er ud for hver massage butik og skriger “baby baby” hver gang de får øje på Jeppe og Vigga. Jeg aner ikke hvorfor de er så mange på arbejde.

Ellers eksploderer det med Burgerking, Starbucks, 7/11 og hvad der ellers hører en storby tiL.

Ved vores hostel føler jeg, at vi var tættere på befolkningen. Små gadekøkkener og generelt ikke så turistpræget som her.

Vores stam gadekøkken ved vores hostel

Det har helt sikkert været en SÅ god beslutning at ændre planer. Jeg har ikke ville undvære vores hostel besøg, for at se den kontrast der er imellem området ved vores hostel og her på hotellet. Det er en fascination i sig selv.

Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at Thomas og jeg mange gange i løbet af i dag har smilet over vores beslutning. Et eller andet skal vi jo smile af, nu når det ikke er søvn vi får meget af! Men lige som de andre aftener er vi nu på vej i seng og atter har vi følelsen af, at denne nat MÅ da blive bedre på trods af, at Viggas feber atter har sneget sig tilbage……

 

4 comments / Add your comment below

  1. Kære Trine og Thomas, I er de SEJESTE, det er hyggeligt at følge jeres færd på den anden side af kloden. Stort knus og glæder mig til at ses til foråret!

Skriv et svar