Når man trænger til en pause….

Gode minder om en fantastisk tur

Det er længe siden I har hørt noget fra mig. Den eneste plausible grund hertil er, at jeg mistede lysten til skriveriet efter vi havde været ude at rejse. Jeg er virkelig glad for at have skrevet hele vores Asien eventyr ned og delt her på bloggen. Jeg elsker at mindes vores fantastiske 3 måneders rejse væk fra Danmark og væk fra hverdagen. Lysten til skriveriet forsvandt dog efter hjemkomsten. For hvad havde jeg nu at berette om?

Men hvad er der sket efter hjemkomsten?

Jeg synes det var hårdt at komme hjem. Jeppe startede i børnehave, hvilket egentlig gik godt. Men det var hårdt at være hjemme i hverdagen bare Vigga og jeg. Der var så stille. Jeg savnede tilværelsen sammen med resten af familien. For hurtigt blev det hverdag igen og jeg havde svært ved at se billeder fra turen uden at fælde en tåre. For hvornår skulle vi atter opleve sådan et rejseeventyr?

Vi er helt sikre på, at vi engang i fremtiden atter skal drage ud i verden. Det bliver nok ikke i så lang tid igen, men vi har virkelig mod på verden og det som det giver os som familie. Ugentlig snakker børnene stadig om rejsen og hvad vi oplevede. Så det er helt sikkert noget vi skal igen.

Familiefoto på Langkawi, Malaysia
Afslapning…
Et evigt minde om en fantastisk rejse

Skriv endelig en kommentar, hvis I vil vide noget om rejsen. Så vil jeg svare på bedste vis 🙂

Men status her i Tyttebærhuset er, at jeg stadig går hjemme med Vigga. Hun er blevet to denne måned. Jeppe trives i det store og hele i børnehaven. Han er blevet 4 år denne måned. Storebror Hjalte er startet i skole og har også lige haft fødselsdag og er nu rundet de 6 år.  Dermed er det også første gang vi bryder traditionen med at føde børn i september hvert andet år 😉 Men traditioner er vel også til, for at blive brudt? 😉 Med 1 fødselsdag d 9/9 og 3 stk d 22/9 syntes vi, at det var på tide at sprede fødseldagene lidt ud over året. Så til december siger vi hej til endnu et nyt medlem.

Jeg vil ikke så meget med det her indlæg andet end sige “I’m back”. For der er sket så vildt meget på hjemmefronten siden vores hjemkost for et halvt år siden. Men det kan I høre mere om en anden gang 🙂

Tiden går og ungerne er kun blevet større!

 

 

4 comments / Add your comment below

 1. Hej Trine. Tillykke med decemberbarnet, hvor er det dejligt for jer.
  Jeres tur lyder fantastisk, vi skal også afsted til Thailand til december-marts. Går du stadig i legestue med Vigga? Bredballe eller Nørremarken? Jeg har nemlig en farlig masse spørgsmål, som jeg kunne tænke mig at stille dig, hvis det er okay☺
  Kh Camilla fra legestuen i Vejle (Asger, Liv og Magne).

  1. Hej Camilla
   Ja jeg har nok hørt I også tager afsted! Det er så fedt og jeg er SÅ misundelig! Det skal nok blive godt for jer!
   Jeg kommer ikke rigtig ned i Legestuen i Bredballe for tiden, men jeg er fast inventar i Nørremarken og den nye i Hedensted om mandagen.
   Så du kan da komme forbi hvis du har mulighed for det ellers kan vi også tage en kop kaffe en dag.

 2. Hej Trine
  Jeg har fået anbefalet at læse om jeres rejse af en censor – ja, det er lidt langt ude :)…Vi tager til Thailand i en måned fra 4.11 – og jeg synes at have læst et sted i et af dine blogindlæg, at man skal bestille nattog til Chiang Mai fra Bangkok hjemmefra… nu kan jeg ikke finde det, men hvor bestilte I igennem?….og nu er der jo ikke en måned til, men måske vi kan nå det alligevel:)..Mange af vores Thailands rejsevante venner siger, at vi “bare” kan købe billetterne på banegården, når vi skal afsted…meeeeen der er for meget “livrem og seler” over mig, til at jeg ønsker at står med 3 unger og der ikke er plads…håber, du ser mit spørgsmål snarest muligt…og tillykke med familieforøgelsen – har selv 4 stks – det er en fornøjelse – og til tider hårdt:)

  Kh
  Liza

  1. Hej Liza
   Ej hvor skægt, at vores blog lige frem bliver anbefalet af andre 😉
   Hvor er dejligt I skal afsted, er kun en smule misundelig! Hehe
   Ang billetter købte vi flere gange via denne side https://12go.asia/en/travel/bangkok/chiang-mai. Så vidt jeg husker er det et rejsefirma som fysisk går fra deres kontorer i feks chiang Mai eller Bangkok over på banegården og køber billetterne som man så afhenter hos dem. Så vidt jeg husker kan man ikke købe online via de thailandske jernbaner, så det skal enten være via en agent som ovenstående (som tager et beskedent gebyr) eller man skal selv møde op. Typisk vil der dog være udsolgt på afgangene sidst på eftermiddagen og om aftenen.
   Om bord på togene er der salgsvogne og der kan købes Chips, sodavand/vand og aftensmad. Vi havde dog altid en lille reservemadpakke med.
   Rigtig god rejse! I kan glæde jer 😁

Skriv et svar