Et farvel til Tyttebærhuset…

Og nej, køkkenet plejer ikke at være så rydeligt 🙂

Jeg har længe pønset på det her indlæg. Men det har været som om, at nutiden hele tiden har overhalet mig. But here we go…

Jeg skrev tidligere, at der sker rigtig meget her i Tyttebærhuset for tiden. Ikke nok med vi udvider familien til December, så fik Thomas også nyt job 1/9 og Hjalte er startet i skole. Ting som har gjort hverdagen er smule anderledes end før. Thomas har fået et job, som kræver en ekstra bil i familien. Derudover er han af og til i KBH med overnatning, noget vi slet ikke har været vant før. Samtidig har vi jo pludselig fået en som SKAL være i skole senest kl 8.00 og hentes kl 14.00. Det kræver tilvænning, når vi de sidste mange år bare har taget det hele som det kommer og passer.

Nå, men samtidig med tilvænning af nye vaner jf. ovenstående, kom der mere på tapetet herhjemme. Der har lagt en mark, ikke langt fra os, som vi altid har joket med, at hvis de bliver udstykket til parcel ville vi bygge hus igen (Vi byggede tyttebærhuset tilbage i 2015). Pludselig fik vi en mail 2 dage inden Thomas’s jobstart! Grunde til salg! Vi havde forventet de først blev frigivet til december, så tidspunktet kom noget bag på os. I mailen stod, at det var “først til mølle” ift køb, så 3 timer efter mailen rullede ind en fredag eftermiddag, havde vi købt grund.

Pludselig stod vi så her med køb af ny grund og hvad der ellers hører til at bankmøder, møder med byggefirmaer og også ejendomsmægler. Så alt dette har virkelig fyldt meget de sidste mange uger.

Heldigvis havde vi nogle bekendte som ville købe vores hus efter vi var blevet enige om en pris. Dette med overtagelse 1/6, så vi kunne flytte direkte i vores nye hus. Og lige som vi troede, aftalen var i hus sprang de fra! Total antiklimaks! For hva så nu? Vished var pludselig blevet til uvished.

Nå, men vi måtte i gang med den store pakke med ejendomsmægler, billeder af huset og fremvisninger. Ikke andet at gøre… men det andet havde vel næsten også være for nemt 😉 Huset blev sat offentligt til salg i fredags, hvor det kunne tilgået på nettet. Vi drager fredeligt i sommerhus for at fejre min fars 60 års fødselsdag. Vi får dog en opringning fredag eftermiddag, om vi kan tage en fremvisning onsdag. Ingen problemer siger jeg, så længe det bare ikke er denne weekend..

En dejlig tur i sommerhus. Elsker når de tager hinanden i hånden helt af sig selv <3

Det blev lørdag. Vi fejrer min fars fødselsdag og pludselig får Thomas en opringning. Det var mægleren om vi kunne have en fremvisning dagen efter, søndag. Vi siger, det ikke passer så godt pga vi er i sommerhus. Det viser sig så, at de mulige købere faktisk har købt et andet hus med udløb af fortrydelsesret mandag. Men de var ret interesserede i vores hus. Så der var ikke andre muligheder end fremvisning søndag. Så søndag tog vi et smut hjem, gjorde huset klar til fremvisning. Og jer med børn ved jo, at huset kan skinne den ene dag for bare tre timer efter, at ligne noget katten har slæbt med ind. Men klart blev det og vi dragede tilbage til sommerhuset.

For at gøre en lang histore kort! Så var de vilde med huset! Og huset er derfor nu allerede solgt! Det er vildt! Første fremvisning og så er den i hus – måske! Vi skrev under i dag, så de har helt til næste fredag at fortryde i…. Så vi venter med spænding på, om de holder aftalen denne gang 😉

Den eneste ulempe er, at de allerede overtager huset 1/12. Det er jo slet ikke fordi vi har termin den måned og egentlig havde planlagt en hjemmefødsel. Men som sædvanlig finder vi nok en løsning og den løsning glæder jeg mig til vi har fundet 🙂

Husk du også kan følge med på Instagram under navnet septemberborn3

 

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar