Jeg lever stadig, men…

Flytterod i Tyttebærhuset

– Indeholder reklame -|

Hold op hvor har der været gang i den de sidste 14 dage. Det er også derfor, at der har været så stille her på bloggen. Vi flyttede i weekenden og i går afleverede vi nøglerne til de nye ejere af huset. Samtidig med det, har vi skulle have det sidste på plads omkring vores nybyg hus, så vi har kunne søge byggetilladelse. Så det hele er lidt væltet oven i hinanden. Det har også betydet, at når flodhesten her, endelig har kunne ane et pusterum, er tiden blevet brugt på sofaen frem for at blogge.

Mine forældre har været så søde at hjælpe os med flytningen (og selvfølgelig nogle store stærke mænd😉). De kom i torsdags og tog hjem lørdag. Fredag tog de med Hjalte i skole til juleklippedag og fodbold. Det har været en uvurderlig hjælp. Nu er alle ting blevet flyttet til det “nye rækkehus” og hvor kan vi mærke, at vi er flyttet til noget mindre. Det er i hvert fald ikke meget minimalistisk indretning over vores nye hjem. Men det er sku egentlig også skide hyggeligt! Det minder mig om vores fantastiske rejse, hvor vi virkelig kom hinanden ved og kunne bo i flere dage på 10 kvm.

Tilbage til virkeligheden, så mangler vi stadig at få tømt lidt flyttekasser og hænge nogle reoler op. Det skal nok komme de løbende dage, så huset kan blive helt beboeligt. Apro Pro flytning og det at flytte imens ungerne er hjemme, det er ikke det mest optimale. Og hold dog op, hvor har børnene fået set en masse skærm, uden jeg er stolt over at sige det højt. Heldigvis har jeg været så heldig, at jeg har fået lov til at afprøve og anmelde lydbogsappen Storytel. Der gemmer sig et hav af børnebøger inde i Appen, som vi virkelig har udnyttet her i hjemmet. Så i stedet for, at ungerne kun er blevet passiviseret af en skærm, har jeg kunne holde dem hen med lidt kreative ting imens der er kørt en lydbog i baggrunden. Det er ikke mindre end genialt.

Hjalte er kreativ imens han hører lydbog

Jeg har også fået brugt lydbogs appen om aftenen imens jeg har fået hæklet lidt lækkerier til lillesøster. Jeg har hæklet et babytæppe og julesok til alle børnene og der skal lillesøster jo ikke snydes! Så i alt flytterodet er der kommet et babytæppe og en julesok af pinden til lyden Storytel😊 Der har været skide hyggeligt og jeg føler jeg har fået meget mere ud af mine aftener i stedet for bag flimmerkassen. I kan snart læse en anemeldelse af Storytel på momstertest. Jeg har faktisk også været så heldig, at jeg kan give jer 1 måned gratis prøve på Storytel via dette link her. Så bliver det jo ikke bedre.

Hæklet julesok og babytæppe

Ja, sidst men ikke mindst, har jeg en aftale med lillesøster om, at hun bare skal komme på terminsdatoen. Jeg synes slet ikke jeg er klar mentalt til endnu en baby! Men det kan da også være, jeg først bliver det når hun ligger i mine arme! Synes det er så surrealistisk, at jeg har termin om 2,5 uge 😱 Så lad os håbe hun bliver til lejekontraktens udløb.

God aften 😊

 

 

 

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar