En af de dage….

Når man ikke kan finde sine sko i flytterodet

Åhhh kender I ikke de dage, hvor alt bare er dømt til at gå galt fra starten af? Sådan en havde jeg i går 🙈 I løbet af dagen vidste jeg snart ikke, om jeg skulle sætte mig ned og tude eller flække af grin over, hvor tragisk komisk dagen blev. Resultatet blev vidst lidt en mellemting, for hver gang jeg var ved at tude begyndte jeg at grine. Hormoner? Måske. Tegn på manglende overskud? Måske? Men jeg lever stadig og nu skal du høre.

Det hele gik egentlig galt fra morgenstunden. Thomas kommer ind efter at have været i bad. Han er IS kold. Vi har siden vi flyttede ind i det nye rækkehus, haft problemer med varmen. En VVS mand var forbi i tirsdags og det resulterede i den konklusion at de ville komme forbi i går og ordne det. Vi vidste dog ikke, at fordi de havde sat vores varme over på strøm frem for jordvarme midlertidig, ville vi ikke have varmt vand! Så farvel til et dejligt varmt morgenbad, som jeg for tiden stor nyder hver morgen.

Tingene fortsatte med at “gå galt”. Efter at have både Vigga og Jeppe hjemme onsdag og med en Vigga der ikke sov lur = absolut ingen pause eller afslapning til mig onsdag! Tja, så glædede jeg mig sådan til, at Vigga skulle passes i går (hun er jo startet i “pasning”, hvilket du kan læse mere om her). Så endelig havde jeg en dag bare for mig selv! Uden at skulle putte i flyttekasser. Bare nyde noget MIG tid og gøre tingene i mit tempo (vi mangler stadig at komme helt på plads i rækkehuset). Jeg trængte VIRKRLIG til sådan en dag efter flytningen! Jeg har været SÅ smadret hele ugen! Nå, men jeg får tjekket min telefon efter mit manglende bad. Nooooo!! Hende der passer Vigga har sygt barn! Så ingen pasning til Vigga i går og jeg kunne pludselig se min egodag forsvinde og lige så stille smuldre væk imellem mine fingre. Det er sku da heller ikke fair med to SÅ dårlige nyheder 5 min efter man er stået op! First World problem. Jeg måtte tage ja hatten på og se frem til Viggas middagslur (som helt sikkert ikke skulle springes over nu) 😂.

Jeg overlevede formiddagen og legede overskudsmor og tog i Bilka. Her skulle der købes ind til juleklip, da jeg havde lovet ældstebarnet at vi skulle  juleklippe hygge om eftermiddagen. Her var planen jo den, at det var meningen jeg skulle være fuld af energi til eftermiddags julehygge pga en total afslappet dag! Men jeg levede til middag og Vigga artede sig heldigvis i Bilka! Og ja, der blev både proppet kanelknækbrød og andre lækkerier i indkøbsvognen, da moderen havde ryggrad som en regnorm.

Men klokken blev middag! Jeg fik overbevist Vigga om at en middagslur var nødvendigt! Hun sover! Jeg fik lavet en kop kaffe. Svunget mine efterhånden fede ben op på sofaen for ikke at have i sinde af forlade pladsen igen før Vigga havde sovet! Jeg tog første slurk, så anden… overvejede om det var smart med kaffe lige inden en lur…. og så skete det som ikke måtte ske! Det ringede på døren….

En mand med en værktøjskasse i hånden fik spurgt med sin fynske accent: “Hva, kan det ikke passe du har problemer med varmen?”. Det var her jeg næsten ikke vidste om jeg skulle smække døren i med et nej, velvidende at et varmt bad havde lange udsigter eller om jeg skulle tude og spørge om han kunne komme senere. Jeg endte med at smile, med en snert ad dræberøjne, og henviste ham til bryggerset! Så lang tid kunne det vel heller ikke tage. Jeg nåede sågar at tænke, at jeg måske kunne nå en lur, hvis han var smuttet inden for en lille time.

Jeg besluttede mig for at begynde at ryde op og tømme nogle flyttekasser. Jeg kunne lige så godt udnytte at han var i gang og så have helt ro når han var smuttet. Men jeg blev klogere… den første time gik…. det gjorde den anden time også…. og den tredje! Så kl 14.30 forlod han skuden og jeg skulle hente børn! Halleluja for en afslappet dag 😂

I morgen kan kun blive bedre. Der vågner jeg da trods alt til et varmt bad. God weekend

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar