I’m still here

Og det er den store mave også 🙈

Der er virkelig ikke meget gang i bloggen for tiden, men overskuddet er der bare slet ikke. Jeg er godt og grundig brugt… Jeg havde sådan glædet mig til at komme på plads i vores rækkehus og så nyde roen indtil lillesøsters ankomst. Men sådan er det bare overhovedet ikke gået.

Generelt havde jeg i min naivitet troet, at det hele nok skulle blive mere afslappet når vi var på plads i rækkehuset. Men jeg har åbenbart helt glemt, hvordan det er at være højgravid samtidig med at have Vigga hjemme også 😱🙈 Jeg runder termin på fredag og jeg er SÅ brugt. Mine nætter består primært i at sove, vågne, sove, vågne, sove og vågne x 100. Har ikke tal på hvor mange opvågninger jeg har. Tja, så kan I vel selv regne ud, hvor sprutlende et livstykke jeg er at være i selskab med i dagstiden 🙈 Med en lunte der ikke er eksisterende og en krop der er fuldstændig smadret og gør ondt.

Samtidig med det, har vi bøvlet en masse med varmen i det nye hus og det er ikke helt på plads endnu. Det var åbenbart kun begyndelsen af eventyret i blev indvilliget i sidst. Så de to dage Vigga er i pasning, der ordner jeg hundrede andre ting og får ikke slappet af. Dette indbefatter bl.a. også ting ift vores nybyg. Vi har lige været i STARK i går for at vælge gulve. Torsdag skal vi i HTH ift køkken. Derudover hiver elmanden også i os ift. el installationer osv. Det er til gengæld noget vi selv har valgt, men faktum er bare, at det dræner mig for energi lige pt.

For lige at tage en sløjfe på det hele, så bøvler jeg med veer, der ikke rigtig gider udvikle sig. Lørdag havde jeg veer i 6 stive timer! 10 min i mellem. Sådan varede de ved uden at udvikle sig. Det er der jeg så bliver den knap så tålmodige type. Men det er åbenbart almindeligt når man er 3. Eller mangegangs fødende. 

Så ja. Konklusionen er den, at jeg ikke rigtig er mig selv for tiden. Jeg mangler den gamle Trine. Trine med energi og overskud. Jeg troede i min naivitet det skulle være en “sød og afslappende” ventetid, men jeg må sande at jeg nu for 4. Gang har taget fejl… Måske det egentlig ikke er så mærkeligt, at man ikke kan få et validt resultat af at lave psykologiske undersøgelser på gravide 🙄 Det giver pludselig mening… 😂1 comment / Add your comment below

Skriv et svar