Gl√¶delig jul ūüéĄ

Rigtig gl√¶delig jul til alle jer bag sk√¶rmen og som f√łlger med.

Det skal ikke være nogen hemmelighed,

at jeg virkelig har gl√¶det mig til at holde en helt almindelig dansk traditionel jul i √•r. Sidste √•r holdt vi jul i Thailand med min familie. Dette var ogs√• sk√łnt, anderledes og p√• en eller anden m√•de total uforpligtende. Jeg har dog gl√¶det mig til, at alt bare er som det plejer i √•r med kalkun, gaver og dansk julehygge.

I √•r holder vi jul herhjemme i r√¶kkehuset. Her skal julen fejres med Thomas‚Äô for√¶ldre, bror, k√¶reste og b√łrn. Mine for√¶ldre var p√• bes√łg i g√•r til √¶bleskiver, aftensmad og juletr√¶spyntning. Jeg skal virkelig v√¶nne mig til, at juletr√¶et ikke helt er p√• min m√•de. Alts√• det der med at give b√łrnene plads til at g√łre det p√• deres m√•de og at de gerne vil s√¶tte deres eget juletr√¶spynt p√• tr√¶et osv. Jeg har givet dem ‚Äúfri pyntning‚ÄĚ i √•r og selvom det ikke er p√• min m√•de, har jeg p√• en eller anden m√•de alligevel accepteret det. Et eller andet sted har de jo ogs√• n√¶sten set mere frem til pyntningen end jeg, s√• det er vel ok? ūüėČ

Vores g√¶ster kommer i eftermiddag. Vi pr√łver at spise forholdsvis tidligt ift b√łrnene. Vi skal ikke lave det store til formiddag, fordi mine svigerfor√¶ldre simpelthen v√¶ret s√• s√łde og fantastiske, at de sl√¶ber alt maden med! Hvor heldig har vi lige lov til at v√¶re? S√• er det jo nemt at invitere til jul ūüėČ Grunden til at julen bliver fejret her samt svigerfor√¶ldrene har maden med, var jo nok egentlig prim√¶rt pga vi havde forventet 1 mere med til bords. Men hun lader √•benbart vente p√• sig.

P√• den anden side, har jeg aldrig pr√łvet at v√¶re gravid juleaften. S√• hey! S√• f√•r jeg ogs√• lige pr√łvet det! Og ved I hvad? Den gamle Trine er ved at v√¶re retur! Kan m√¶rke Thomas har ferie og jeg bliver aflastet! Jeg nyder lige frem vores 5-somhed og jeg er bare s√• glad! Jeg besidder endda noget overskud nu! Halleluja! S√• nu er jeg ikke ut√•lmodig mere og lilles√łster m√• godt vente sin ankomst til om nogle dage. Det er alts√• bare bedst n√•r hele familien er samlet…

Rigtig gl√¶delig jul ‚̧ԳŹ

Skriv et svar