Glædelig jul 🎄

Rigtig glædelig jul til alle jer bag skærmen og som følger med.

Det skal ikke være nogen hemmelighed,

at jeg virkelig har glædet mig til at holde en helt almindelig dansk traditionel jul i år. Sidste år holdt vi jul i Thailand med min familie. Dette var også skønt, anderledes og på en eller anden måde total uforpligtende. Jeg har dog glædet mig til, at alt bare er som det plejer i år med kalkun, gaver og dansk julehygge.

I år holder vi jul herhjemme i rækkehuset. Her skal julen fejres med Thomas’ forældre, bror, kæreste og børn. Mine forældre var på besøg i går til æbleskiver, aftensmad og juletræspyntning. Jeg skal virkelig vænne mig til, at juletræet ikke helt er på min måde. Altså det der med at give børnene plads til at gøre det på deres måde og at de gerne vil sætte deres eget juletræspynt på træet osv. Jeg har givet dem “fri pyntning” i år og selvom det ikke er på min måde, har jeg på en eller anden måde alligevel accepteret det. Et eller andet sted har de jo også næsten set mere frem til pyntningen end jeg, så det er vel ok? 😉

Vores gæster kommer i eftermiddag. Vi prøver at spise forholdsvis tidligt ift børnene. Vi skal ikke lave det store til formiddag, fordi mine svigerforældre simpelthen været så søde og fantastiske, at de slæber alt maden med! Hvor heldig har vi lige lov til at være? Så er det jo nemt at invitere til jul 😉 Grunden til at julen bliver fejret her samt svigerforældrene har maden med, var jo nok egentlig primært pga vi havde forventet 1 mere med til bords. Men hun lader åbenbart vente på sig.

På den anden side, har jeg aldrig prøvet at være gravid juleaften. Så hey! Så får jeg også lige prøvet det! Og ved I hvad? Den gamle Trine er ved at være retur! Kan mærke Thomas har ferie og jeg bliver aflastet! Jeg nyder lige frem vores 5-somhed og jeg er bare så glad! Jeg besidder endda noget overskud nu! Halleluja! Så nu er jeg ikke utålmodig mere og lillesøster må godt vente sin ankomst til om nogle dage. Det er altså bare bedst når hele familien er samlet…

Rigtig glædelig jul ❤️

Skriv et svar