Når hverdagen banker på døren

-Indeholder reklame-

I mandags startede hverdagen efter ferie for mange og det gjorde den også her. Thomas holder derfor ikke de obligatoriske 2 ugers barsel. Derimod regner vi med den bliver brugt lidt som enkelte fridage hist og pist. Derfor er hverdagen hurtigt startet herhjemme.

Heldigvis er ugen startet blidt ud. De store var alle afsted i mandags. Så det var kun Agnes og jeg hjemme. Det var virkelig skønt. Jeg fik både sovet, gået en tur og nydt en varm kop kaffe. Det ved jeg ikke, hvornår jeg sidst har gjort! I går arbejdede Thomas hjemme fra, vi brugte dog formiddagen hos elmanden i Horsens for at lave eltegning til vores nye hus samt tage stilling til hårde hvidevarer. Vi havde Vigga og Agnes med og de artede sig heldigvis rigtig godt.

I dag har derfor været den første “rigtige” normale hverdag for mig. Så jeg har både haft Jeppe og Vigga hjemme. Heldigvis er der legestue om onsdagen, så jeg har haft alle tre unger med i legestue. Det har været skønt og de elsker heldigvis alle at være der. Vigga fik lavet en halskæde og Jeppe legede med krympeplast. Jeg fik til gengæld en masse social kontakt med de andre hjemmegående mødre. Mega win win… sådanne legestuer er virkelig uundværlige når man vælger at hjemmepasse!

Den sidste måned har vi testet månedskassen fra My&Mad. My&Mad sælger mellemmåltider og snacks tilpasset dit barns alder. Vigga har derfor testet månedskassen for 2 årige og indholdet er næsten 100% økologisk og så er det indbydende og varieret. Og hold da op, hvor har den månedskasse faldet i god jord herhjemme. Specielt til sådanne legestuedage som i dag til lige at pifte madpakken op. Selvom den månedskasse vi har testet er til målgruppen for de 2 årige, så har både Jeppe og Hjalte også haft gavn af indholdet. Så vi har også brugt det til at pifte Hjaltes skolemadpakke op.

En lille baby biscuits til madpakken

Ellers er det jo altid godt at have snacks ved hånden. Jeg har bl.a. haft snacks med til Vigga, når jeg var til jordmoder, hos elmanden i går, på gåture, i bilen osv… Månedskassen fra My&Mad indholder et bredt udvalg, så nu har mine børn også fået andet snacks end frugtstænger den sidste måned 😉 Du kan snart læse anmeldelsen af My&Mad på momstertest.dk, hvor også andre mødre har anmeldt konceptet.

Vigga nyder en snack på vores gåtur
Så var der også lige en lille overraskelse gemt i kassen

Men ellers kører alt på skinner her hos os. En af de nærmeste dage kommer der en fødselsberetning af Agnes’s fødsel. Jeg kan bare ikke helt gøre op med mig selv om det skal være én lang fødselsberetning eller om den skal deles i to.. Så I må vente i spænding til min amme og træthedshjerne har taget en beslutning 😉

Skriv et svar