Agnes 2 måneder

Agnes 2 måneder

Så har Agnes rundet de 2 måneder. Det er helt vildt! På den ene side synes jeg tiden er gået mega stærkt, på den anden side føler jeg, at hun har været en del af det hele altid.

Jeg vil lyve, hvis de her 2 måneder ikke har været hektiske. Generelt har vi simpelthen kørt på et alt for højt level siden efteråret med husbyggeri, Thomas i nyt job, hussalg, flytning, mig gravid og nu baby. Det er nok det jeg begynder at mærke konsekvenserne af nu. Men jeg satser og tror på, at det bare er en fase.

Nå, men tilbage til Agnes. Hun er en meget nysgerrig og intens pige. Hun elsker at blive snakket til og observerer alt! Dette gør, at hun ofte bliver hurtigere træt end vi forældre åbenbart helt fatter. Det resulterer så i skrig og skrål, hvilket jeg har skrevet et indlæg om tidligere. De sidste par dage, har vi haft fokus på, at skærme hende lidt mere. Vi bor småt og lydniveauet i huset, nærmer sig nok det skadelige når vi alle 6 er til stede. Derfor prøver vi at afskærme Agnes lidt og putte hende med det samme hun viser træthedstegn. Og ved i hvad? Det har hjulpet! Syv, ni, tretten har de sidste to eftermiddage og aftener været rolige. Vi har atter kunne trække vejret bare en smule.

I torsdags, da Agnes nøjagtig var 2 måneder, var sundhedsplejersken på besøg. Som nogen måske kan huske, har vi bøvlet med hendes vægt. Agnes blev vejet til 5 kg og 60 cm. Sundhedsplejersken var tilfreds, så det samme var jeg. Hun er stadig lille ift hendes længde, men ikke noget der kræver mere kontrol.

Derudover skulle jeg screenes for en efterfødselsreaktion. Vi valgte dog at udskyde den to uger. Vi blev enige om, at jeg uden tvivl ville bonne ud på den lige nu. Da jeg samtidig føler, at jeg hverken er deprimeret men nok nærmere føler mig temmelig presset på hjemmefronten for tiden, blev vi enige om at udskyde den 14 dage. Så kan det være den giver et mere realistisk billede end nu. For jeg føler bestemt ikke, at jeg er deprimeret men bare presset med en skrigende Agnes (som forhåbentlig snart er slut) og manglende søvn.

Vi byder måned 3 velkommen med fuld at optimisme 😊

Skriv et svar