Hurtigere rengøring og bedre kaffe? Alt i én

//Indholdet er sponsoreret af BWT. Ord, tanker og holdninger er mine egne//

Til jer, som følger med på vores instagramprofil nybyg_pilehaven omkring vores nybyggeri af vores hus, kan måske huske, at jeg har lagt et billede op, hvor vi overvejer at få installeret et BWT blødgøringsanlæg i vores hus. I grove træk, så fjerner blødgøringsanlægget kalken fra vandet, hvilket bl.a. letter rengøringen i huset, holdbarheden på hårde hvidevarer øges, vandet bliver blødere, man sparer på energien og meget mere. Læs mere om det lige her. Vi er endnu ikke kommet til nogen konklusion endnu, om vi vil have det installeret. Efter vi har kontaktet BWT, som har sendt os videre til en VVS montør, har vi fundet ud af, at det er billigere for os at gøre det gennem VVS’eren end at gøre det igennem Hybel. Så vi kan heldigvis gå i tænkeboks lidt endnu 😉

Men for at få en “forsmag” på, hvad der kan vente os, ved at installere blødgøringsanlægget, har vi fået fornøjelsen af at teste BWT’s Magnesium Mineralizer filterkande. Filterkanden fjerner kalk samt stoffer som bly, klor og kobber, samtidig med at det tilfører mineralet magnesium til vandet. Vandet får derved en dejlig aroma, da kanden fjerner de smagshæmmende stoffer i vandet, samtidig med at tilføje mineralet magnesium. Magnesium virker smagsforstærkende, så vandet smager altså bare bedre når det har været igennem filtreringen. Blødt og dejligt. Det bedste ved det hele er, at denne aroma også smitter af på kaffens smag! Det er jo noget den kaffehungrende her virkelig er begejstret for! Kaffen smager bare bedre, når vi bruger vand der har været igennem filterkanden.

Ikke nok med, at kaffen smager bedre, så er det faktisk også rigtig godt for kaffemaskinen at bruge vandet fra filterkanden. I og med, at vandet ikke indeholder kalk, så slipper man for, at afkalke kaffemaskinen. Og hvem elsker ikke at spare på rengøringen? Samtidig med sparer vi også miljøet for miljøskadende afkalkningsprodukter! Det kan vi lide. Det samme gør sig gældende for vandkedler. Benyt det filtrerede vand fra filterkanden, når du skal koge vand.

Efter vi er begyndt at teste vandkanen herhjemme, er jeg begyndt at drikke meget mere vand. For nu kan jeg følge med i, hvor meget jeg drikker og det er jo en stor motivation i sig selv. Børnene efterspørger også det “bløde” vand ved aftensmaden frem for vores almindelige kande med vand. Vandkanden passer så den kan stå i køleskabslågen og holde sig kold. Så er der altid koldt smagfuld vand ved hånden. Hvis vi skal på tur, hælder jeg bare det filtrede vand over i BWT’s vanddunke. Så er der også dejligt vand til at tage med på farten. Det er også godt får både miljøet og pengepungen frem for at købe mineralvand i butikkerne. Rengøringen af filterkanden er nem, da hele molevitten (bortset fra låget) kan komme i vaskemaskinen.

BWT vand med på tur i Skærup Zoo

Rent praktisk foregår filtreringen således, at filterkanden indeholder et filter. Når den er kommet ned i filterkanden skal der hældes vand i. Så filtrerer den lige så stille. Og WUPTI så er der dejlig blødt lækkert vand. I låget er der et display, som fortæller hvornår filteret skal skiftes. Så man behøver ikke selv holde styr på, hvornår der er gået 4 uger (Det anbefales at skifte filteret hver 4. uge).
Filterkanden kan købes lige her og ekstra filtre kan købes her. Filterkanden har den nette sum af 250 kr. Filtrene kan man købe i 3-paks til 162 kr, svarende til ca. 54 kr pr. måned. Det synes jeg ikke er noget at sige til 🙂
Lige nu kan du faktisk få 20 % på filterkanden ved at benytte dig af rabatkoden momster20.

Du kan allerede nu se anmeldelsen af filterkanden på www.momstertest.dk.

P.s. Hvis du vil spare endnu mere tid på rengøring forhandler BWT også et Quick & Clean antikalksystem til bruseren. Så slipper du for kalk i brusenichen. Det er nemt og billigt. Der er allerede nogle mødre som har testet produktet. Læs testanmeldelsen her. Du får også 20 % på dette produkt med samme rabatkode som oven for.

Skriv et svar