Når man skal koble af…

//Indlægget indeholder reklame for mofibo//

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jonglere familie på seks til tider kan være en udfordring. Det meste går op i børn og de har allesammen hver deres behov. Hvis det ikke er børnene, så er det alt det praktiske. Du ved… Vasketøj, opvask, rengøring, smøre madpakker, regnskaber, planlægning af arrangementer osv. osv. Du kan sikkert selv tilføje mange flere til listen. Ja, og hvor bliver ens eget behov lige af i alt det her parenthood? Det bliver tilsidesat på bedste vis. Det er også ok for en periode. Men hvor er det så, man lige kan samle lidt energi, lidt inspiration, koble af og få lidt luft til hverdagen, på en nem måde?

Her vil jeg virkelig komme med den varmeste anbefaling! LYDBOG. Jeg bruger både Podcast og Mofibo som kilder til lyd i ørerne. Det er og bliver min redning. For hvem vil ikke gerne læse en bog, men på ingen måder lige føler de har tiden til at sætte sig ned og læse? Det må der være flere der kan nikke genkendende til. Til lidt inspiration, så bruger jeg lydbog når:


– Jeg lægger tøj sammen
– Går tur med barnevognen
– Når jeg laver aftensmad
– Når der skal smøres madpakker
– Når jeg skal sidde /ligge ved et barn, der ikke vil sove og man ellers bare føler at tiden er “spildtid”.
– Når jeg en sjældent gang gør rent 😛
– Når jeg om aftenen sidder med mit hækletøj
– Når jeg kører i bil
– Jeg bruger det faktisk, hver gang jeg har en mulighed for det 😛

Mit budskab: Du kan altid finde tid til at høre en lydbog. Det er nemt at gå til og fra. Jeg føler i hvert fald, at alle de sure praktiske pligter, faktisk kan gå hen og blive ens bedste ven.

Lydbøger kan også bruges til børn. Herhjemme kan jeg godt finde på at sætte en lydbog på, når vi sidder og laver noget kreativt omkring bordet sammen med børnene. Hjalte på seks år, kan også godt lide at slappe af i sofaen med en lydbog i ørerne. Jeg synes det er en rigtig god alternativ til at se skærm. Mofibo har virkelig mange gode klassikere i sit sortiment af børnebøger. Faktisk abonnerede vi også på mofibo, den gang vi rejste rundt i Asien i 3 måneder. Det var til gavn for både forældre og børn og lige om lidt banker sommerferie jo på døren!

Hjalte slapper af med en lydbog

Over det næste stykke tid, vil jeg komme med nogle boganbefalinger her på bloggen. Jeg vil både anbefale børne- og voksen bøger. Så følg med og bliv inspireret.

Hvis du allerede nu ved, at du vil udforske mofibos univers, så er du simpelthen så heldig, at jeg kan give dig 30 dages gratis adgang til mofibo via dette link og med rabatkoden SEPBORN. Dette gælder dog kun nyoprettelser og koden gælder helt ind til d. 31.07.19.

Dette indlæg er ikke kun skrevet pga. reklame. Jeg vil virkelig anbefale alle jer forældre og jeres børn, at begive jer ud i lydbogsuniverset. Det kan komme jer SÅ meget til gode og give det nødvendige afbræk i en eller hektisk hverdag.

Skriv et svar