Inspiration til krea-tid med børnene

/ Indlægget er udgivet i samarbejde med Panduro /

Vigga med “Peal the unicorn”

Som jeg skrev i seneste indlæg er jeg gået all-in på at være kreativ med ungerne herhjemme for at mindske skærmtid og skrue op for fællesskab. Jeg ELSKER virkelig at sidde og lave ting sammen med dem, MEN jeg kan dælme aldrig finde ud af, hvad jeg lige skal finde på?

Så da jeg var i Panduro købte jeg et hobbyrør med bl.a. piberensere, øjne, pomponer osv. Jeg spurgte den søde ekspedient i Panduro, hvad jeg så kunne lave af alle de ingredienser i hobbyrøret. Her kom hun så med et fantastisk fif som jeg hermed vil give videre. Hvis man eksempelvis har nogle piberensere, men ikke ved hvad de skal bruges til, så kan panduros hjemmeside hjælpe med at finde inspiration. Man skal bare skrive piberensere i deres søgefeltet. Derefter kommer der nogle bjælker frem og her skal du trykke på inspirationer.

Når man trykker der, kommer der en masse inspiration frem til DIY projekter. Når du så trykker på det du gerne vil lave, så kommer der en helt opskrift frem, med alt du skal bruge. Så bliver det ikke nemmere vel?

Lidt inspiration til, hvad du kan bruge piberensere til

Så de sidste mange eftermiddage har vi brugt sammen ved køkkenbordet, hvor vi har lavet diverse kreationer med inspiration fra Panduros hjemmeside. Nedenstående kan du se et lille udpluk.

Aber af piberenser, ponpomer og øjne
Små væsener af toiletrulle, piberensere, øjne, maling og fjer

Hvis du slet ikke er “gør det selv” typen, har Panduro virkelig også mange færdige DIY-kit til børnene. Her har vi bl.a. masseproduceret nøglering af krympeplast og pixel “perler”. Vi har også leget med perleler, hvor Hjalte har været i gang med at lave en enhjøring til Vigga (Pearl the unicorn).

Nøglering af krympeplast
Nøglering med Pixel

Panduro holder i denne uge (uge 22) Childrens Week. I den anledning støtter de SOS Børnebyerne med 15 kr for hvert salg af “Pearl the Unicorn”. Og ikke nok med det, så kører Panduro med 20% på alle børneprodukter, hvor af 10 % går til SOS børnebyerne! Så se at komme afsted og få en kreativ hyggestund med dine børn samtidig med, at du støtter et godt formål.

Hjalte i gang med at lave “Pearl the unicorn” til Vigga

Pearl the unicorn kan købes lige her eller i din lokale Panduroshop. Der er allerede nogle fantastiske mødre der har testet produktet og deres anmeldelse kan læses lige her.

Skriv et svar