En boganbefaling #4 – Liv og Død – en retsmediciner ser alt

// Indeholder reklame for mofibo

Så er der endnu engang mandag og dermed endnu en boganbefaling. Denne uges anbefaling hedder “Liv og død – en retsmediciner ser alt” af Jørgen Lange Thomsen.

Endnu engang er vi lidt i den makabre genre omhandlende liv og død. Men I ved jo, at jeg elsker netop den genre. Denne bog omhandler dog ikke et mord, som min første anbefaling. Men vi er derhenne af. Det er nemlig en af verdens førende retsmediciner som har skrevet bogen nemlig Jørgen Lange Thomsen og bogen giver derfor et unikt indblik i det at være retsmediciner. Han svarer på, hvad titlen som retsmediciner indebærer og hvor grænsen går mellem fakta og fiktion. Han svarer også på, hvornår underholdning bliver vægtet højere end sandhed.

Derudover genfortæller han nogle af de mest interessante og grusomme sager fra sin mangeårige karriere. Han tager udgangspunkt i 11 cases, hvor ofrenes historier bliver beskrevet og fortalt ud fra alle de mange informationer, som en retsmediciner får i forbindelsen med jagten på en dødsårsag. Var det selvmord? Var det drab? Hvorfor, hvorfor ikke? Samtidig giver han læseren indblik i den retsmedicinske historie. Faktisk helt tilbage, hvor man bandt mistænkte for efterfølgende at smide dem i vandet. Flød de var de skyldige hvis ikke. Ja så var det bare ærgerligt.

Har du lyst til at læse bogen, så findes den både som e-bog og lydbog hos mofibo. Lige nu har jeg muligheden for at give dig 30 dages gratis adgang til mofibo med koden “SEPBORN”. Alt du skal gøre er at trykke her. Den er gældende indtil d. 31/7-2019 og er kun gældende for nyoprettede brugere.

P.s. Det er af egen interesse, at jeg laver disse boganbefalinger hver mandag. Dette er ikke en del af “Reklame aftalen”. Men i og med, at jeg skriver at I kan få 30 dages gratis adgang til mofibo, bliver jeg nødt at markere disse indlæg som reklame.

Skriv et svar