Skærmtid – en debat.

Skærmtid – en debat.

Som mange andre børnefamilier, har vi også den store debat omkring benyttelse af skærm (iPad, Fjernsyn osv.) her i husstanden. Jeg tænker, at det er noget som fylder rigtig meget i mange andre hjem med børn. Og hvorfor er det lige ,at det fylder så meget? I de legestuer vi går i, er det i hvert fald en debat, som melder sig på banen igen og igen…

6 CommentsLæs mere

Kan jeg lige stemple ud, tak?

Kan jeg lige stemple ud, tak?
En skrigende Agnes på en rasteplads

Generelt vil jeg gerne bruge bloggen til at sprede dejlige positive, inspirerende og måske til tider, selvironiske perspektiver på tilværelsen som mor til fire. Her MÅ vi jo ikke glemme tendensen til, at både facebook, instagram, blogs og youtube emmer af en glansbillede kultur. Jovel, er det sjovere, at dele ud af de gode stunder. Og måske også grænseoverskridende at dele ud af de knap så gode stunder? For kan det så misforstås og tolkes forkert? Tja.. og hvad vil yngsteynglet sige, når hun om 10 år kan læse på nettet, at jeg egentlig ikke synes, at hun er et pragteksemplar af en baby?

2 CommentsLæs mere

En lille snak om renlighed

En lille snak om renlighed
Vigga og dukke på potten 🙂

Det er efterhånden ved at være længe siden, at jeg er kommet med en opdatering omkring Vigga og renlighed. For 1,5 år siden skrev jeg indlægget “9 måneder og renlig“. Det handlede i grove træk om, at Vigga stort set aldrig har lavet pølser i bleen. Nogle måneder efter i august 2017 skrev jeg en opdatering på både Jeppe og Viggas renlighed og så har jeg egentlig bare ladet den ligge der. Så nu tænker jeg, at det er på tide med en lille opdatering igen.

Leave a commentLæs mere