Slip kreativiten løs

Slip kreativiten løs

//Shoppeturen er sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen – Ord, tanker og holdninger er mine egne//

Flying Tiger Copenhagen i Vejle

I forrige uge, troede jeg, at jeg havde en “fridag”, forstået på den måde, at det kun skulle være Agnes og jeg hjemme. Men dagen inden “fridagen” tikkede en besked ind, at min veninde ikke kunne passe Vigga den efterfølgende dag alligevel. Da “fridagen” så kom, vågnede min store dreng med hovedpine og kunne derfor ikke komme i skole. Så sad Jeppe der ved morgenbordet og insisterede på, at han også ville blive hjemme. Det var så der jeg tænkte “en fra eller til”. Således blev min “fridag” erstattet med en dag, hvor alle fire unger var hjemme.

Leave a commentLæs mere

1. Uge med lillesøster

1. Uge med lillesøster

Total kliché, men shit tiden går stærkt. Altså som i rigtig stærkt! Det er allerede 1 uge siden lillesøster kom til verden. Mine grå hår er allerede blevet tydeligere og rynkerne dybere og jeg er allerede en uge tættere på min 100 års fødselsdag. Nå, men lige bortset fra min tidskrise, så går det godt her. Lillesøster har artet sig pænt, hun ligner ikke en alien mere og så har hun faktisk øjne (ja, det kan man godt blive i tvivl om det første døgn med de sæbeøjne de kommer til verden med).

4 CommentsLæs mere

I’m still here

I’m still here

Og det er den store mave også 🙈

Der er virkelig ikke meget gang i bloggen for tiden, men overskuddet er der bare slet ikke. Jeg er godt og grundig brugt… Jeg havde sådan glædet mig til at komme på plads i vores rækkehus og så nyde roen indtil lillesøsters ankomst. Men sådan er det bare overhovedet ikke gået.

1 CommentLæs mere