1 uge til overtagelse og forgennemgang

1 uge til overtagelse og forgennemgang
Vores hus set fra haven

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det der fylder mest i vores liv lige nu er flytning (igen igen). Om 1 uge overtager vi huset. 7 dage! Det er så vildt. De knap 6 måneder i rækkehuset er på en og samme tid både gået langsomt men også utroligt hurtigt. Det er det, som er så mærkeligt med tid – det er så udefinerbart.

2 CommentsLæs mere

Hurtigere rengøring og bedre kaffe? Alt i én

Hurtigere rengøring og bedre kaffe? Alt i én

//Indholdet er sponsoreret af BWT. Ord, tanker og holdninger er mine egne//

Til jer, som følger med på vores instagramprofil nybyg_pilehaven omkring vores nybyggeri af vores hus, kan måske huske, at jeg har lagt et billede op, hvor vi overvejer at få installeret et BWT blødgøringsanlæg i vores hus. I grove træk, så fjerner blødgøringsanlægget kalken fra vandet, hvilket bl.a. letter rengøringen i huset, holdbarheden på hårde hvidevarer øges, vandet bliver blødere, man sparer på energien og meget mere. Læs mere om det lige her. Vi er endnu ikke kommet til nogen konklusion endnu, om vi vil have det installeret. Efter vi har kontaktet BWT, som har sendt os videre til en VVS montør, har vi fundet ud af, at det er billigere for os at gøre det gennem VVS’eren end at gøre det igennem Hybel. Så vi kan heldigvis gå i tænkeboks lidt endnu 😉

Leave a commentLæs mere

Vores køkken og bad

Vores køkken og bad
Vores “nye” køkken

Et af de ting, som jeg glædede mig allermest til og samtidigt frygtede aller mest var vores møde med HTH. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære. Det er dog 3. gang inden for de seneste 6 år, at Thomas og jeg står og skal lave/vælge nyt køkken. Så vi må sige, at vi har erfaring på området.

2 CommentsLæs mere