Singapore – En strejf af urin, dyrt og lille hotelværelse

På vej mod gaten i Bangkoks lufthavn

Så landede vi i Singapore i foregårs efter en overnatning i Bangkok. Allerede tre timer inden afgang stod vi troligt i køen til skranken for at tjekke ind. For en gangs skyld var vi i god tid – lige efter min smag. På trods af, at vi skulle have tre timer til at gå, så gik de faktisk ekstremt hurtigt. Dette på trods af, at man virkelig har sine fordele når man rejser med børn. Foran i køen til Security og boarding på flyet. For det meste prøver Thomas og jeg at snige os uden om det sidste. At sidde i et fly næsten en time inden afgang er simpelthen ulideligt for både forældre og børn og spørgsmålet “hvornår flyver vi” kan stilles så mange gange på en time, at det ikke kan tælles.

Men vi kom smertefrit på flyveren som en af de sidste i dag, med destination mod Singapore. Når man har fløjet om på den anden side af jorden, så føles en flyvetur på lidt over 2 timer som ingenting. Alt gik planmæssigt, med ankomst til Singapore ca. 18.30. Har du lyst til at læse om, hvordan en check-in kan gå knap så smertefrit med små børn, så læs Jeanettes beretning lige her, da hende og familien skulle fra Brisbane til Fiji 😅

Nyder en omgang mad i Bangkoks lufthavn

Med ankomst til Singapore, ville det nemmeste egentlig have været at tage en taxi til vores hotel, men vi havde undersøgt at metroen ikke skulle holde langt fra vores hotel. Så hvad gør man ikke for at spare lidt penge? Så afsted med os i metro. Jeg havde min store rygsæk bagpå og Vigga i bæresele foran. Thomas styrede resten af flokken. Jeg må indrømme jeg var en presset kvinde da vi nåede vores hotel. Min rygsæk kan ikke sidde ordenligt når jeg har Vigga foran i bæresele, så jeg kunne næsten ikke mærke mine skuldre til sidst. Da jeg nok havde stået/gået med hele oppakningen og Vigga i 1.5 time. Samtidig med det, havde jeg tis op af hele maven! Jeps! Vi var kommet til at købe for store bleer til Vigga og i vores naivitet troede vi lige det gik! Jeg kan så kun sige NEJ! Så jeg følte mig alt andet end attraktiv da jeg pænt hilste på hotellets personale (og krydsede fingre for de ikke lod sig skræmme af, at deres gæster lufter af en snert af urin).

I metroen på vej mod vores hotel

Da vi så troede det ikke kunne være værre, så kunne vi godt tro om igen. Forventningerne var ellers store, da vi skulle finde vores hotelværelse. Hele OTTE elevatorer at vælge imellem! Og helt op på 13. Sal! Men vi blev klogere da døren til vores værelse åbnede. Det mindste hotelværelse vi hidtil har boet på. Sengen på 1.40 fyldte næsten hele værelset og hvordan får vi så lige sovet fem mand der?

På med kreativitets hjernen. Bingo! Vi fik da forresten lige lov til at overtage mine svigerindes badeluftmadras da vi havde været på Koh Kood! Den kan man da også sove på, ikke? Vi fik derfor flyttet sengen over til væggen, pustet madrassen op så den kunne ligge på gulvet ved siden af. De sidste 40 cm kunne vi ligge Vigga, ovenpå en masse dyner! Tjek, alle 5 mand installeret på værelset (med bagagen i brusenichen, så vi kan komme frem og tilbage i værelset).

Thomas i gang med at puste madrassen op
Hvor meget mere plads har vi brug for?

Efter vi havde installeret os på værelset, gik vi ned på 4. Sal for at spise. Der fik vi næste kultur chok! Det koster jo en bondegård her i Singapore ift. Thailand. Og lige som man tror man er blevet rippet for penge, så for man sin bon, hvor det åbenbart er normalt man lige kræver 10% ekstra i moms! Jeg siger bare, velkommen til Singapore!

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar