Når alting løser sig

Tyttebærhuset inden indflytning tilbage i aug. 2015

Som før skrevet, fik vi solgt vores hus over en weekend. Dette resulterede i, at vi pludselig stod og skulle være ude af huset d. 1/12 . Det nye hus vi vil bygge, kan vi først flytte ind i hen over sommeren. Dette resulterede i, at vi skulle ud at finde noget midlertidigt, hvilket med sådan en kort varsel, ikke er nemt. Måske fordi vi egentlig troede, at vi var ret large omkring vores midlertidige bolig, men det har vi senere fundet ud af, at vi ikke er.

Efter vi har solgt huset (som jo egentlig først er 100 % endeligt i morgen når fortrydelsesretten udløber – vi krydser fingre) har jeg virkelig været på boligjagt og kontaktet diverse udlejere. Det mest optimale ville helt sikkert være en lejlighed her i Bredballe, hvor ungerne kan være i deres vante omgivelser samtidig med, at alting så “næsten” er som den hverdag vi kører nu. Det viste sig bare ikke at være så nemt. Så alternativet har været, at flytte ud i mine svigerforældres sommerhus der ligger 20 min. kørsel her fra. Dette ville sagtens kunne lade sig gøre, men pludselig ville det hele være meget mere omstændigt og med en lille ny i familien, syntes vi ikke det var den helt optimale løsning omend vi sætter pris på tilbuddet.

Tænk vi snart skal igennem det hele igen
Tyttebærhuset in making

Så en intensiv boligjagt her i Bredballe har virkelig været i gang. Jeg har snakket med diverse boligforeninger og private udlejere. Men det tidligste de har kunne tilbyde os en bolig har været d. 1/1-19. Dvs. ved det valg, skulle vi en måned i sommerhus og dermed også flytte alt vores inventar af 3 omgange inden for et år. Først i depot, så i midlertidig bolig og så endelig i vores nye hus. Til gengæld er boligen d. 1/1-19 et rigtig godt alternativ og opfylder alle vores krav om at gøre vores hverdag let. Jeg havde dog lagt mærke til, at de også havde en bolig til udlejning 1/12 og det kunne jo være, at de mulige lejere til d. 1/12 havde lyst til at bytte, så de kunne få lejlighed pr. 1/1 og os 1/12, hvis de nu pludselig skulle stå med to huslejer (det er med kort varsel de udbyder lejlighed, så muligheden var der). Så vi kontaktede boligforeningen og fortalte vores situation og om muligheden med lejligheden d. 1/12. De ville vende tilbage.

Vi har derfor vendt i spænding på at høre om det hele har kunnet gå op. For det ville sørme være nemmere at flytte direkte ind i den midlertidige bolig også taget min termin og planlagt hjemmefødsel i betragtning. Mandag eftermiddag tikkede der en mail ind! YES tilbudt rækkehus pr. 1/12! Hold op hvor var jeg glad! Så kunne det ikke være bedre… Tirsdag tikker der så en mail mere ind…… Tilbudt rækkehus 15/11, et rækkehus der er 20 kvm større men samme sted! Den har vi så været ude at se i dag og vi er blevet enige om at sige ja tak til tilbuddet. Hermed har Thomas atter ret når han siger til mig “Det skal nok løse sig det hele Trine!” Pokkers også – men for en gang skyld er jeg faktisk glad for, at han har ret 😉

Hjalte hjælper med at lave have tilbage i 2015

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar