Godt nytår

Thomas og jeg snakkede i går om, at 2018 nok har været det mest begivenhedsrige år vi har haft. Det er i hvert fald blevet mere begivenhedsrigt end vi nogensinde havde troet når vi tænker et år tilbage. Så her får I lige “året der gik” og jeg kan allerede nu afsløre, at det er sluttet på bedste vis.

For et år siden sad vi på den Thailandske ø Koh Kood sammen med min familie for at fejre nytår. Det var i de smukkeste omgivelser med dejlige mennesker. Vores rejseeventyr var netop begyndt og fokus var på familiemetid og eventyr. Sådan brugte vi de første 2 måneder af vores 2018 – de bedste måneder vi haft som vores lille familie. Du kan læse meget mere om vores rejse her.

Hjalte får en nytårs gyngetur

3 uger efter hjemkomsten skiftede vi bagpacker rygsækkene ud med tunge tasker og udstyr. Vi skiftede varme ud med kulde og destinationen var nu Norge. En uge på ski i Hafjäll. Både Hjalte og Jeppe knækkede skikoden og vi havde en fantastisk uge med Thomas familie. En begivenhed vi gentager igen i 2019.

Ikke længe efter hjemkomsten fandt vi ud af, at vi slet ikke var færdige med at udvide familien. Tænk, vi skulle være en familie på 6! Det havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet for bare 10 år siden.

2018 var også året jeg rundede de 30! Gode venner var så søde at pynte vores forhave med disse lækre tønder og jeg er dem evig taknemmelig for det smukke syn jeg længe havde ud fra køkkenvinduet 😉

Sommeren blev primært brugt med gode venner, en tur i svigerforældrenes sommerhus og ellers derhjemme i tyttebærhuset. Sommeren var god ved os og det nød vi i fulde drag.

Hjalte startede efter sommerferien i skole og det er bare gået så godt. Efteråret begyndte også med at Thomas fik nyt job 1/9. Det var også her vi købte grund og besluttede os for at kaste os ud i projekt nybyggeri igen. Så her har efteråret været nærmest kaotisk! Nyt job, et hus der blev solgt på 2 dage, finde ny midlertidig bolig hurtigt, flytte, mig højgravid samtidig med at køre projekt “nybyggeri” ved siden af. Det har været skide hårdt. Men endnu en gang har vores familie og venner hjulpet os i de, i nogens øjne, vanvittige valg vi gør os.

Hjaltes første skoledag

Vi landede i starten af december i vores midlertidige bolig. Efter at have kommet på plads har vi bare ventet på lillesøsters ankomst. Men hun har ladet vente på sig. Det blev d 24/12 og heldigvis blev det ikke denne dag, hun meldte sin ankomst. Til gengæld måtte Thomas forbi skadestuen med en skulder der var gået af led. Så julen har været sød ved os i år med 3 krudtugler hjemme, en hormonpræget gravid mor og en handikappet far med armen i slynge. Men tilsammen har vi måske kunne udgøre en fuld funktionel voksen. Og vi lever da stadig!

Men året er sluttet af på bedste vis. D. 28/12 kl 21.38 blev vi forældre til en sød velskabt pige på 3900 g og 53 cm. En fødselsberetning kommer i det nye år, for endnu engang tog alt det fødsel halløj røven på os.

Vi glæder os til at hoppe ind i det nye som en familie på 6 og vi er spændte på hvad 2019 vil bringe os.

Rigtig godt nytår til jer alle! Og tak fordi i følger med….

3 comments / Add your comment below

  1. Stort tillykke med jeres lille pige ønsker jer alle sammen et godt nytår herfra Haderslev. Knus og kram fra Kim og mig

Skriv et svar