1. Uge med lillesøster

Total kliché, men shit tiden går stærkt. Altså som i rigtig stærkt! Det er allerede 1 uge siden lillesøster kom til verden. Mine grå hår er allerede blevet tydeligere og rynkerne dybere og jeg er allerede en uge tættere på min 100 års fødselsdag. Nå, men lige bortset fra min tidskrise, så går det godt her. Lillesøster har artet sig pænt, hun ligner ikke en alien mere og så har hun faktisk øjne (ja, det kan man godt blive i tvivl om det første døgn med de sæbeøjne de kommer til verden med).

Hun opfylder de 4 S’er: Sover, skider, spiser og skriger… jeps! Heldigvis ikke så meget nr 4 til gengæld går hun all in på nr 3! Og ja, det er da fedt hun kan spise og så endda fra brysterne! Og alt burde være fryd og gammen. Men!!!! Mine bryster er forvandlet til en krigszone. Sådan en blodig en af slagsen. Så jeg har nærmest mere lyst til at føde igen frem for at amme!  Det føles som at blive stukket med en kniv! Og jeg må sige jeg er mere udfordret med vejrtrækningen under mine amninger end jeg var under mine veer. Ej at forglemme hvor meget jeg bare elsker de der “hej og tillykke med lillesøster” krammere. Jeg har ellers prøvet at lægge ud med et venligt gammeldags goddag med hånden fremme. Det er bare som om det ikke helt virker 😉 Så jeg bider de “dejlige” krammer i mig og smiler pænt for lykønskningen😉

Min mave er også blevet mindre den sidste uge, til gengæld er den blevet meget blødere og jeg er spændt på, om jeg nogensinde får en glad navle igen. Min appetit er også forvandlet til en havnearbejders, det gør ikke lige frem navlen gladere.

Og hvordan tager de tre store familieforøgelsen? Jo som udgangspunkt lå de jo ikke skjul på, at de glædede sig mere til juleaften end til lillesøsters ankomst. Tja og de to store reagerer egentlig også nogenlunde derefter! De synes hun er vild sød, dejlig og kysser hende. Men så er hun heller ikke sejere… til gengæld er Viggas reaktion en hel anden. Hun er pludselig blevet noget yngre end 2 år, men med et temperament som en teenager. Så hun får lidt mere slik, skærmtid og tandsmør på madderne. Og natbamsen hedder mere Mor for tiden end Sky fra Paw Patrol. Men det er vel også okay? Alt kræver jo tilvænning.

Men har lillesøster så fået et navn? Yes, det har hun…. Det fik hun i foregårs. Det var svært med det navngivning igen igen. Ikke fordi vi er fuldstændig uenige genremæssigt, vi er bare ikke enige inden for genren… Jeg ville have vi skulle have en Vilde. Det proklamerede jeg en måned inden termin til Thomas. Så blev lillesøster født. Thomas siger, han lige skal have en uge til at sluge navnet. Men altså, han har jo haft en måned efter min mening. Så konklusionen måtte simpelthen være, at vi måtte finde et andet. 

Thomas var til Laura og Thilde. Jeg var ikke helt solgt. Så var der Alma. Vi har bare to vennepar der har brugt det til deres døtre. Mere no go for mig end det var fra Thomas…. Det endte med vi fandt papiret frem som vi lavede for hundrede år siden med pigenavne – mange af navnene havde vi løbende slettet, men de kom op igen. Så startede vi fra en ende af. Der blevet streget, vetoet og diskuteret lidt. Og BOM. Der var navnet, som vi for længe siden havde streget fra listen. Men pludselig gav det mening. Det var vi begge lunkne på og ikke fuldstændig afvisende over nogen af os. Og for hver dag der går, vokser navnet på mig.

Så sig pænt hej til Agnes ❤️

4 comments / Add your comment below

Skriv et svar