1 uge til overtagelse og forgennemgang

Vores hus set fra haven

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det der fylder mest i vores liv lige nu er flytning (igen igen). Om 1 uge overtager vi huset. 7 dage! Det er så vildt. De knap 6 måneder i rækkehuset er på en og samme tid både gået langsomt men også utroligt hurtigt. Det er det, som er så mærkeligt med tid – det er så udefinerbart.

I går havde vi gennemgang af huset sammen med vores byggeleder fra Hybel. Da Vigga og Jeppe begge var hjemme, var det ikke lige det mest ideelle tidspunkt. Heldigvis kunne en iPad holde dem hen, så det kun var Agnes der skulle tages kærligt af under hele gennemgangen. Hun opførte sig heldigvis eksemplarisk.

Vi startede med at gennemgå hele huset udenfor. Her havde vi lidt malerarbejde der skulle laves. Vores tagrender er stadig ikke monteret til afløbet. Alt vores udvendige elektronik mangler også (spots og lamper rundt om huset). Der var nogle brædder som var revnet og vi fandt også en stor revne i murværket. Så det skal også ordnes.

Indendøre var der også kun “småting” med malerarbejdet. Derudover mangler vi vores skydedør ind til bryggerset. Den de har bestilt, er i en forkert størrelse, så vi modtager først den rigtige skydedør i uge 25. Derudover mangler vi vores kogeplader. Ham der skulle montere dem, er desværre kommet til at skære for langt i bordpladen, hvilket har resulteret i, at vi skal have en helt ny bordplade. Så det satser vi da bestemt på er løst inden overtagelse næste uge. Derudover mangler beklædningen på vores opvaskemaskine samt vores sokkel til vores agent007 dør (Dør ind til viktualie rummet). Alt i alt har vi været tilfredse med forløbet og vi glæder os som sindsyg til næste uge, hvor vi atter kan kalde os husejere.

Torsdag i næste uge, hvor vi modtager nøglerne, kommer gardinmanden også, for at sætte gardiner op. Det er også denne dag, at “flisemændende” påbegynder at lægge fliser. Lastbilen kom forbi med første læs fliser i går. Det er jo helt sindsygt, hvor meget de fylder, især efter vi har valgt at få en kæmpe terrasse og fliser rundt om hele huset. Så der kommer virkelig til at være gang i huset fra dag 1. Vi skal nemlig også have samlet alt indmaden til vores indbyggede skabe, som vi købte i Ikea sidste weekend. Det er altså ikke småting. Så vi ved helt sikkert, hvad vi skal bruge alle vores aftener på fra torsdag i næste uge. Heldigvis har svigerforældrene igen igen, været så søde, at passe alle fire børn i weekenden, så vi kan komme på plads. Mine forældre kommer om mandagen for at rengøre vores rækkehuset. Hvor heldige har vi lige lov til at være? Vi værdsætter virkelig alt den hjælp vi kan få også til de søde stærke venner, som hjælper os med selve flytningen.

Børneafdelingen – trægulvet synes mere mørkt end den er i virkeligheden

Jeg har også en idé om, at ungerne skal have malet en væg i deres værelser samt at vores gamle karlkammerskab skal males. Men jeg tror desværre det bliver et projekt i fremtiden, selvom det da helt sikkert ville være lettest nu, når huset ikke er møbleret. MEN, jeg kan simpelthen ikke lige se, hvor vi skal få tiden til det henne. Vi har jo også hele rækkehuset, som skal pakkes ned i flyttekasser.

Og nu har jeg et spørgsmål. Vi har ikke holdt noget rejsegilde. Vi har simpelthen ikke haft overskud til at arrangere noget. Vi gjorde det sidste gang vi byggede, men bringer det nu ulykke, at vi ikke har holdt noget?

Vigga på en af sine mange cykelture over til grunden 🙂

2 comments / Add your comment below

  1. Hej med jer, stort tillykke med jeres nye hus, det ser dejligt ud og er tænkt grundigt igennem. Det betyder ikke ulykke at sløjfe et rejsegilde, det er helt op til jer. Tror at hele jeres omgangskreds kan forstå jeres valg. Ønsker jer alle sammen alt det bedste for fremtiden knus og kram fra Kim og mig

    1. Vi håber det i hvert fald ikke. Det hele faldt lige oven i barnedåben, da der var tid til rejsegilde, så ville vi udskyde det. Men ja, det blev så aldrig rigtig til noget 🙈

Skriv et svar