En dag med “Flying Superkids”

// Indlægget er lavet i samarbejde med Flying Superkids og Momstertest.

Til jer der følger mig på instagram, er det nok ikke gået jeres næse forbi, at vi i går var i Odense og se Flying Superkids. Pigerne havde vi afsat hos farmor og farfar i sommerhuset, så det kun var drengene, Thomas og jeg afsted. Det er ingen hemmelighed, at drengene også nogle gange har brug for, at det hele ikke skal foregå på pigernes præmisser, hvilket det jo ofte sker qua deres alder. Så i går skulle der være fuld fokus på drengene. Det kunne næsten ikke blive i bedre selskab end med Flying Superkids og den kæmpe legepark ude foran deres showtelt.

Drengene klar til at komme til Flying Superkids

På trods af, at showet først startede kl. 11, troppede vi troligt op lidt over 9, så vi kunne nå at bevæge os i den dejlige store park foran teltet samt få en rundvisning backstage. Vi havde desværre ikke helt vejret med os i går. Det regnede en del, men når solen strejfede frem udnyttede vi hvert sekund til at bevæge os rundt i parken. Der blev bl.a. prøvet klatrevæg, forhindringsbane, cykelskole og fodbold på deres oppustelige bane. Derudover indeholdt parken sansegynger som virkelig kunne gynge højt, hoppeborge og steder, hvor der kunne købes snacks, mad og drikkelse. Når ja, så kunne man da også lige få lov til at tegne på en bil! Som jeg pænt sagde til Hjalte: “Hvis du nogensinde vil tegne på en bil uden jeg bliver sur, så er det simpelthen nu du skal slå til” – Så det gjorde han 😉

Hjalte tegner på bilen
Hjalte i gang med at prøve forhindringsbanen
Jeppe prøver klatrevæggen

Backstage…

Rundvisning backstage var virkelig også en oplevelse. Det var meget interessant at høre om baggrunden for Flying Superkids, hvordan foreningen kører og hvad det alt indebærer at være en Flying Superkid samt forældre hertil. Vi forældre syntes i hvert fald det var rigtig interessant og drengene virkede også til at hygge sig. Hjalte var særlig begejstret for deres kæmpe “sovesal”, som bestod af en lastbiltrailer med sengepladser over det hele. Det er i hvert fald samsovning i stor stil.

Showtime…

Efter at have brugt små 2 timer i parken, skulle vi ind og se showet. Jeg må indrømme, at det lidt var en pigedrøm der gik i opfyldelse. Med gymnastik som en del af mit ungdomsliv, har jeg jo ikke kunne undgå at høre om Flying Superkids, så jeg glædede mig mindst lige så meget som drengene til at se showet. Vi var klar i bedste “bio”-stil med popcorn, slik og sodavand. Showet stod til at vare 2 timer. Så jeg var noget spændt på, om drengene ville føle sig underholdt til at kunne sidde nogenlunde stille så længe. Men altså, det var virkelig ikke noget problem. Det var virkelig god underholdning. På intet tidspunkt følte jeg, at nogen af os trippede efter at det var færdigt eller efter en pause. Vi var alle fuldstændig opslugte. Da showet var slut var der autografskrivning og drengene spurtede ned, for at få autografer, som blev skrevet på en mulepose som de fik i parken ved ankomsten. Så en større og bedre oplevelse kunne de ikke få.

Klar til show

Vi elsker Flying Superkids fordi….

Som forældre må jeg også sige, at jeg fik en følelse af, at det her er dælme god stil. Superkids børnene har en aldersspredelse på 7-18 år. Selvfølgelig kan man se, at de ældre børn kan noget mere. Flying superkids kunne derfor sagtens lave et hold med et højere teknisk niveau, hvis de altså droppede at have de små med! MEN, jeg synes det er SÅ fantastisk, at der er plads til alle og der ikke kun skal være fokus på at opnå højeste tekniske niveau, men mere en harmonisk spredning i alder og køn. Et hvert barn på tilskuerrækkerne kan således spejle sig i mindst en Superkid. Det synes jeg er fantastisk og jeg elsker den prioritering som forældre.

Jeg synes også at showet viser, at børnene trods alt er mennesker lige som os andre. Der var nogle småfejl under showet, hvor børnene var nødsaget til at starte forfra. Speakeren tog det ret afslappet og fik på en fantastisk dejlig måde heppet børnene i gang igen. Jeg synes netop det viser, at selv de dygtigste kan “fejle” og det er ok det sker! Det synes jeg virkelig er et fantastisk forbillede at vise for andre børn. At det er ok at fejle!

Der bliver skrevet autografer!

Når det så er sagt, kan jeg vidst ikke skjule min begejstring. Jeg kan klart anbefale andre at tage ind og se showet! Huskeat Flying Superkids er en forening og det hele kører primært rundt på billetindtægt! Så støt dem og kom og se et fantastisk show med 100 % chance for at blive underholdt.

Momstertest

Inden længe kan du også på momstertest.dk se en anmeldelse af Flying Superkids.

Trætte efter en dejlig dag med masser af indtryk

2 comments / Add your comment below

  1. Ej hvor lyder det fedt. Var spændt på hvorvidt Jeres mindste gut, Jeppe kunne underholdes så længe. Men det er vel bare det Flying superkid kan: underholde alle aldre. Vi skal helt sikkert ind og se det næste gang

  2. Den rundvisning er det noget som alle kan opleve eller er det noget specielt i fik lov til?
    Det lyder så fedt

Skriv et svar