Sådan gør man læring til en leg…

Sådan gør man læring til en leg…

//Shoppeturen er sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen – Ord, tanker og holdninger er mine egne//

Disse fire produkter vil blive omtalt i dette blogindlæg

Hjalte og jeg har været nede i byen og shoppe i Flying Tiger Copenhagen. Her har vi shoppet spil og ting til leg. Som mor, har jeg en stor interesse i, at gøre læring sjov igennem leg og spil. Med dette in mente, fik vi shoppet løs. Nedenstående vil jeg komme med fire eksempler på, hvordan vi har gjort læring til en leg herhjemme på matriklen. Produkterne er alle købt i Flying Tiger Copenhagen.

Leave a commentLæs mere

En følelse af fiasko

En følelse af fiasko

Dette blogindlæg har på nogle måder, været en af de sværeste indlæg for mig at udgive. Egentlig ikke fordi det er et voldsomt personligt emne. Men fordi situationen har været rigtig svært for mig at acceptere. Acceptere, at de forestillinger som jeg havde, ikke kunne indfries. At mine fordomme pludselig skulle ruskes i. At jeg pludselig var “hende der” som jeg altid havde en holdning til, nok bare ikke havde kæmpet nok.

7 CommentsLæs mere

Skærmtid – en debat.

Skærmtid – en debat.

Som mange andre børnefamilier, har vi også den store debat omkring benyttelse af skærm (iPad, Fjernsyn osv.) her i husstanden. Jeg tænker, at det er noget som fylder rigtig meget i mange andre hjem med børn. Og hvorfor er det lige ,at det fylder så meget? I de legestuer vi går i, er det i hvert fald en debat, som melder sig på banen igen og igen…

6 CommentsLæs mere

Slip kreativiten løs

Slip kreativiten løs

//Shoppeturen er sponsoreret af Flying Tiger Copenhagen – Ord, tanker og holdninger er mine egne//

Flying Tiger Copenhagen i Vejle

I forrige uge, troede jeg, at jeg havde en “fridag”, forstået på den måde, at det kun skulle være Agnes og jeg hjemme. Men dagen inden “fridagen” tikkede en besked ind, at min veninde ikke kunne passe Vigga den efterfølgende dag alligevel. Da “fridagen” så kom, vågnede min store dreng med hovedpine og kunne derfor ikke komme i skole. Så sad Jeppe der ved morgenbordet og insisterede på, at han også ville blive hjemme. Det var så der jeg tænkte “en fra eller til”. Således blev min “fridag” erstattet med en dag, hvor alle fire unger var hjemme.

1 CommentLæs mere